Finest

Här kommer äntligen bilderna från Finest Awards! Kändes som att jag fotade hej vilt men det blev inte bättre bilder än såhär, var nog alldeles för nervös och sen alladles för peppad på att engagera mig mer i fotandet tror jag haha! Anyways! Började kvällen på en förfest hos Makeup Academy där vi fick håret och sminket fixat, jag gillar inte när andra fxar mig egentligen men dom var så himla duktiga, kände mig svinsnygg om man får säga det själv haha! Efter drog vi till Café Opera och minglade, hade prisutdelning och sen partade. Var så peppad att jag höll på att gå sönder typ haha! 
 
Känns så jäkla kul att ha vunnit det här. Att både ha tappathälften av mitt hår och haft en släng av magkatarr känns faktiskt såvärt det efter det här, känns litesom ett kvitto på att man ändågjort något vettigt under det här galna året. När folk frågar vad jag jobbar med har jag ibland svårt att säga ad det egentligen är jag ör, känns ofta som att jag bara flyter runt och är förvirrad men nu känns det så himla mycket mer sjävklart. Måste säga igen att jag är så sjukt glad att ni röstat fram mig till det här prisen, kan inte nog tacka er. Skulle jag kunna skulle jag ge er alla en stor puss på munnen, så glad är jag! Och när det kommer till podden så är det såhär, som det ser ut just nu så komer vi inte köra den mer. Jag och Thobias hade ett litet bråk för några veckor sedan men det är inga sura miner längre men det var det som fick oss att ta en paus från första början. Vi känner båda att vi har lite för mycket i våra liv just nu och behöver prioritera annat men i framtiden hoppas jag att vi kan börja podda igen för vi tyckte verkligen att det var superkul! Känns hur kul som helst att sluta på topp och jag är sjukt stolt, för er som lyssnade på sista avsnittet så sa vi att vi skulle ta två av våra lyssnare på lunch om vi vann och det vill vi fortfarande göra. Håll utkik!
11 kommentarer »
sofia

vart är crop toppen ifrån?

Modellens kokbok

Du är så bra, grattis!

Becka

Kom ihåg att det är viktigt att gå vidare och släppa det gamla, det skulle vara så tråkigt om ni aldrig blir vänner igen :/

Anonym

Vad bråkade ni om? :o

Linn

vart kommer din kjol ifrån? så sjukt snygg!!


Ainas Mamma

Älskar Eriks skjorta! :)

ISA

men alltså ditt håååår! vill också bli fixad sådär va!

VENICE

Känner inte igen en kotte! Haha. När jag var inne mycket i bloggandet för ca 5 år sen så var det helt andra ansikten på såna här tillställningar. Men grattis måste jag ju säga ändå!! :) såklart. Hehe!

Ellen.

Skönt att du och Thobias inte är sura på varandra längre.
Var så tråkigt att ni var lite ovänner. :)

Grattis till dig, och Thobias såklart <3

JoTjenaMors

Tror det är sunt att ta en "paus" med podden då eran härligt roliga kemi kanske inte blir densamma i.o.m bråk. Sånt brukar "lysa" igenom. Saknar era YT avsnitt som var grymt roliga.
Du var ursnygg på galan och Daniel - så himla söt. :)
Säger åter igen - STORT grattis till priserna.

Hanna

Stort grattis. Kul att få se lite bilder!