Gäddjakt 6.0

Åkte lite spontant ut en sväng till Utö i eftermiddags, Ludvig kom på att han ska jobba imorgon bitti här ute så jag hakade på men ska åka hem imorgon eftermiddag igen eftersom jag har jobb i stan på torsdag. Ni vet väl alla att jag har unfinished bussines här ute va? Mellan mig och gäddorna, eller egentligen mellan mig och alla fiskar här ute! Vi lånade Ludvigs pappas båt och åkte ut och kastade, trots att jag hade jättebra feeling i hela kroppenatt det skulle lyckas den här gången så fick vi ändå inte fisk!!! Vad är grejen med fiskarna i Stockholms skärgård?! Vi räknade på att det är 6 gången vi fiksar nu utan att få napp! Den här gången hade vi nog odden emot oss på grund av att vi inte kom ut förens det började skymma och nästan var mörkt. Lärde mig av en snabb googling ute på båten att gäddor använder synen när dom jagar och då kan det ju vara svårt när det är mörkt ute och vattnet är ännu mörkare än så!
 
Ja ja, jag ger inte upp, imorgon ska jag fiska brevid där Ludvig ska sitta vaktpost imorgon och då jävlar! Det finns ingen teckning på stället han ska sitta post på så jag kommer inte kunna blogga förens efter kl 14 så ni vet! PUSS!
5 kommentarer »
Rachel Viertotak

jag gillar oxå att fiska,vara ute i naturen ....det e oftast killar som det nämns om,du e fin som INTE bara tjatar om utseende utan du kan slakta en kyckling ..för vi äter ju..nåväl Kramar

Matilda - tonårsliv i rullstol

Härligt det ser ut :D

JoTjenaMors

Jag bor inte så långt ifrån er (=Utö) och fiskade mycket förr men det har blivit mindre fisk under årens gång. Förr fick man t.o.m torsk. här ute i skärgården. Men tyvärr har det blivit utfiskat då det en period var (även utländska) yrkesfiskare som trollade med nät. Har för mig att gäddan leker vid den här tiden och kanske blir lite mer svårflörtad då. En grej som är kul och säsongen börjar snart är att rycka strömming. Har du prövat det? Lycka till med fisket :)

Sanna

Du är med Aina....... Med Bruce Jenner!!!

http://hant.se/28-kandisar-som-mixades-ihop-och-blev-en-helt-annan-kandis/

Kjell

häll lite ketchup i vattnet, så kommer fisken simmande,
och sen är det bara att fiska upp dem...