Leaf

Är det bara ajg som är såld på bananlövsmönster? Blev taggad i en bild på instagram av en tjej som visade mig ett par bananlövsmönstrade lakan efter att jag la ut bilden påmig med bananlänningen och jag blev helt kär! Saken är baraatt detbara finns för enkeltäcken och jag ska köpa ett stort "dubbeltäcke" eller vad det heter, harnågon något tips på någon sidan som kan ha liknande lakan för stora täcken eller måste jag helt enkelt ta mig i kragen och sy ihop två små till ett stort? MÅSTE ha dom!!
5 kommentarer »
Rebecca

haha kul att jag precis köpte dessa idag! De är så sjuuuukt fina!
sy ihop vetja!

Elin

Omg vart kan man köpa dessa?

Anonym

Bara ett tips, jag och min sambo skulle köpa dubbeltäcke först men ångrade oss. Jag e så glad att vi inte gjorde det så skönt att slippa kriga om täcket och vi ligger under samma täcke när vi ska somna ändåå men de e så sköönt att kunna vira in sig i sitt egna täcke me ibland :) bara ett tips 😀

Emmy

Ellos säljer såna, vet dock inte om det finns för dubbeltäcke. Annars säljer dom gardiner med det mönstret så om du inte hittar något får du la köpa dom & sy till dubbeltäcke! ;)

Em

Dubbeltäcke är as nice! jag och min sambo har ett och vi båda får gott om plats och det är super mysigt!
Brukar köpa sängkläder på ikea, ellos, hemtex, laredoute, jysk och ibland har dom på åhlens men inte ofta i dubbeltäcke variant.