SCORE

SCORE!!!!! ÄNTLIGEN!!!!! Nionde gången gillt, nio is the magic number, nu äntligen har turen vänt! Efter 23 år och alla dom här fisketurerna har jag äntligen fått upp mitt livs första fisk, big day today! Precis innan jag skulle med båten tog vi en sista liten sväng ner till bryggan för att göra ett sista försök för den här gången, först fick Ludvig napp och minutena efter fick jag napp! Tyckte den första gäddan vi fick upp var stor men när jag fick upp den andra så såg den första gäddan ut som en liten bäbisgädda brevid den andra. Eftersom jag är så sjukt stolt och sjukt glad måste jag få skryta lite, ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!
 
Nu blir det fisk till middag för resten av veckan med start på fredag när Ludvig kommit tillbaka från Utö, langa gärna era bästa gäddrecept för nu har vi rätt så många kilo gädda att käka upp!
5 kommentarer »
Malin

Åååh, var är jackan ifrån? 😍

Anonym

Catch and release om dom är för små bara eller inte ska ätas ✋🏻😁👏🏻👮🏻😊

Anonym

Lägg hel i ugnsform med skinnet på & höll på grädde, lägg med valfria rotfrukter. Enkelt & gott!

anonym

Lämna in din matta på auktion, så kommer du till rätt målgrupp som är intresserade. t.ex Auktionshuset Metropol eller andra.

Anonym

Är bättre med catch & release om man inte ska äta fisken. Då bevarar man fiskbeståndet. Men hoppas middagen blir god om ni äter fisken =)