Vardagsrumsångest vol 2

Okeeeej.. Nu har min matta kommit hit och ligger på plats. Det här med att ta beslut och köpa mattor var så mycket svårare än jag kunde ana! Kan börja med att säga att den inte ser ut som den gör på någon av bilderna här uppe, färgerna är mycket dovare och inte så rosa-orange-röda som dom är på bilden! Så fort jag ställde på det gåra soffbordet började jag ana onåd, något såg sjukt fel ut, sjukt mörkt lixom. Provade istället med ett litet sidobord med vit skiva och även fast det inte syns på bilden så blev det sjukt mycket bättre och gav en mycket ljusare känsla. Funderar på om det här är ett gyllene tillfälle att beställa mig ett vitt marmorbord att ha till? Eller kanske bara ett annat ljust soffbord? 
 
Vet att ni kommer att tycka att det ser fult ut som det är just nu men jag tror det kommer att bli bra när allt blir klart, det är ju kaos här just nu och saker är ju bara dit ställda. Har 30 dagars öppetköp på mattan så jag får gå och fundera lite på hur jag vill ha det. Hm.. Mycket att tänka på nu..
 
Har iallafall haft en bra dag, suttit i möte i flera timmar med min manager och revisor och pratat om pengaroch kontrakt och såna saker som får mig sådär obekväm och svettig men det har gått bra! Nu ska vi laga till gäddan och dricka vin!
7 kommentarer »
Anonym

Känns lite synd att mattan är så stor så den täcker ditt nya fina golv 😁

Anonym

Känns lite synd att mattan är så stor så den täcker ditt nya fina golv 😁

Anonym

Tycker också att mattan är för stor och för mycket men smaken är som baken!

Anonym

Håller med föregående talare!
Men ett litet förslag om du inte vill att soffan ska gå i samma ton som mattan, måla trädetaljerna svarta! Gärna mattsvarta :)

anonym

Tycker också att mattan är för stor. Annars snygg.

Melle

Tycker mattan är sjukt snygg! Behåll den 😄
Du hittar rätt bord till slut! ☺️ Bara att testa sig fram 😄

Mattias

Det var tråkigt att höra att mattan inte passade, men jag hoppas att det blir riktigt snyggt med den andra mattan som du valt istället och ser fram emot att se det färdiga resultatet!