1a

Hej! Idag är jag på mycket bättre humör än jag var igårkväll, Ludvig och Kattis fixade det. Har sovit i nästan 12 timmar inatt, sover aldrig så länge men jäklar vad skönt det var! Idag är det 1a advent och vi har käkat lussebullar i sängen. Vi bakade ju det i fredags och dom är redan slut. Dom var inte ens goda! Vet inte vad vi gjorde för fel men dom var lixom ganska torra och smaklösa redan från början, och fula. Ludvig är uppvuxen med att ha kristyr på lussebullarna så vi provade det också (hade ju inte så mycket att förlora) och dom blev bara ännu fulare hahaha! Funderar på om vi ska göra ett nytt försök idag igen? Har ni något bra recept ni har provat som ni kan länka till mig?
7 kommentarer »
DD

gott med lussebullar!

Rbecka

Men hur många måltidsersättare använder du på en dag?kram

Emelie

Kör med kesella, då garanterar jag att det inte blir torrt :)

Ainas Mamma

Jag tycker alla lussekatter alltid är hårda och torra och ganska äckliga. Menar du att dom kan vara på nåt annat sätt? :)

Vivvi

Smält inte smöret, utan det ska vara rumstempererat. Använd lantgårdsmjölk. Ha alltid i mer saffran än vad det står i receptet. Låt saffranet stå i sprit under natten innan du bakar med det så kommer smakerna fram mer. Vill du ha russin i så blötlägg dem ett tag i vatten så suger inte russinen upp vätskan i bakelserna.
Jag brukar använda mig av Roy Fares recept från recept.nu. Det blir jättesaftigt :D

Ainas Mamma

Kattis är bäst!!

Fia

Leila Lindbloms lussebullar är dom bästa. Med kanel,socker och mortlade kardemummakärnor som fyllning och strösocker och bortlade kardemummakärnor vid gräddning. Fina, saftiga och otroligt goda. självklart är det kesella i dom också :) nom nom!!! Ingen jul utan dom numera :)