DOS

 
Asså.... Vilekn jäkla jäkla jäkla dag!!! Hälso och Skönhetsmässan var superbra och det var verkligen skittrevligt tills vi skulle åka hem och ser att jag fått en parkeringsbot på 650 spänn för att jag inte hade lagt i en P-skiva i bilen (såg ingen skylt att man skulle ha det). Det är min livs första bot jag fått och jag blev sjukt irriterad men betalade den på en gång så jag aldrig skulle behöva tänka på den någonsin igen. Stressar som tusan för att komma till Tourn kontoret där vi ska spela in julkalendern till bloggen. Letar i hundra år efter en parkering och lyckas hitta en precis utanför kontoret. Det kändes nästan för bra för att vara sant men både jag och Nicole kollade på skyltar och alla möjliga saker som skulle kunna riskera att vara fel. Man kan ju lixom inte få TVÅ böter på samma dag?! Den stog en bit ifrån en korsning men verkligen långt ifrån och både jag och Nicole var hundra säkra på att det måste vara mer än 10 meter ifrån. Tji fick jag. När jag kom ut från inspelningen (som jag trodde skulle ta 1 timme men tog 5så jag var sjutk trött) så har jag fått en till jävla bot, den här gången på 1000 spänn. Blev så jävla tröttpå livet att jag började gråta!
 
Jo men tack, två böter på samma jävla dag från att aldrig ha fått en endaste i hela mitt liv. Vad är oddsen? Fuck it känner jag. Note to self: skaffa ALDRIG bil. Skulle egentligen mött upp Daniel och gått ut idag men var så jävla cranky att jag ställde in. Jag vill inte ens ha körkort längre, någon som vill ha det?
 
Vilder från idag kommer upp imorgon. PUSS hjärtisar och förlåt för mitt hemska humör! 
2 kommentarer »
rebecka

Hej finaste Aina! Jag har just köpt måltidsersättare och jag undrar om man kan bara byta ut 1 måltid om dagen för jag känner inget behov av att tappa vikt supersnabbt? det får ta sin tid. Men tror du det funkar endå? puss

Svar: Oj det vet jag inte! :o
Aina Lesse

Julia Müller-Sandvik

Jag blev kapad av attt lägga ut bild på mitt körkort trots att jag suddade personnummer och efternamn, de använder körkortsnumret på något vis. Nu får jag inte ens deklarera online p.g.a. för att spärra kaparen var jag tvungen att spärra mitt eget personnummer också. Varning, varning!