Inför julen!

Tänk att det är December på tisdag! Nu kommer någon säkert bli lite sur men jag kan tycka att det är lite knäppt med folk som hunnit med att köpa alla sina julklappar redan INNAN december ens börjat, eller så är jag bara avis på dom som gjort det för att jag alltid är ute i sista sekund med allt haha? Min jul kommer vara lite annorlunda i år, mamma, min mammas man och min lillasyster drar till Nya Zeeland om typ två veckor och är borta över jul så jag ska fira jul med Ludvig först hos min moster och kusin och sen åker vi till Ludvigs mormor och morfar och firar med hans familj! Eftersom alla andra är bortresta och vi också åker bort kommer det nog inte bli så mycket julklappar att varken öppna eller köpa det här året för mig, känns lite skönt ändå!

Julshoppingen kan ju se lite olika ut beroende på vad man har för kort att handla med. Och med det menar jag inte om du lånat din rika mammas kort i smyg för att du inte har några pengar på ditt eget utan jag menar vad för typ av kort man handlar med. Vi åker ju till Australien dagen innan nyår så jag har kollat runt lite hur det ser ut med kreditkort som är bra när man är ute och reser! Använder man Bank Norwegians kort får man tydligen resebonuspoäng både hemma i butiker och på semestern och dom poängen du samlat ihop kan du använda för att köpa resor hos Norwegian! Hur grymt?? Att få shoppa och sen få resa billigare! Kortet är gratis och du har 45 dagar på dig att betala innan räntorna kommer igång, bokar man resor med kortet får man också rese- och avbeställningsskydd!

För er som vill börja samla bonuspoäng redan nu kan ni beställa ett kreditkort, bestämmer du dig för att byta ut ditt gamla kort mot Bank Norweigans kreditkort blir du automatiskt med i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward där du börjar tjäna cashpoints på allt du köper, asså alla kläder, mat, resor, allt du köper med kortet får du alltså poäng för. Bank Norwegian erbjuder också privatlån!

Men tänk bara på att du bör ha en god ekonomi och ett fast jobb om du ska beställa kortet så det inte blir något knas!

Fotocred: Stocksnap 

För lån: effektiv ränta 17,8%, 65.000, o / 5 år etabl.geb. 950, - Total: 95872

För kreditkort: uppskjuten betalning: eff 23,1%, 15000 o / 12 m Tot. 16764

Det här är ett inlägg i samarbete med Bank Norwegian!

1 kommentar »
Marie

Haha, lilla du. Det är inte december imorgon, det är ju den 30e november