10%

Såhär spännande har jag det just nu. Ligger och kollar på "Brottsplats Sverige" och käkar lunch i sängen, inte mer med det. Tänkte visa er vad jag äter för jättespännande och glammig lunch nu när jag är sjuk och inte orkar göra något avancerat. Älskar gröna bönor ihop med fetaost, det är så satans gott! Jag kör på fetaosten som är 10% och har lite äppelcidervinäger på det plus salt, och voliá så är det kanongott!
 
Kom på att jag snackade om att köra igång den där tävlingen ihop med min PT Pawel där vi tänkte tävla ut 3 stycken 12 veckors kostscheman till er så vi kör den nu, in på min instagram för att vara med och tävla! Och är ni nyfikna på att kolla in Pawels hemsida och se massa före och efterbilder kan ni klicka hääääär! Kör så det ryker nu!
3 kommentarer »
Anonym

Hej Aina! Jag mår så dåligt över min vikt då en barnmorska på ungdomsmottagningen sa att jag var för tjock för mitt eget bästa trots att jag inte tycker det själv. Mitt BMI är 26. Jag är också sockerberoende och undrar bara om du har några tips på hur man kan gå ner i vikt och försöka få ner sockerberoendet? Kram

Emma

http://emmada.blogg.no/

Carro

När dras vinnare och vart presenteras de? :)