Frukost osv

Känns som att det blivit mycket bildr på mat och väldigt lite bilder på mig och andra saker dom senaste dagarna. Grejen är att jag ser precis ut som en förkyld person i en reklamfilm för typ nässpray, helt blek, mörk under ögonen, smutsigt hår och röd näsa, alltså inte så snygg, därav att jag hellre tar bilder på mat, vill ju inte skrämma iväg någon härifrån! Tänkte ge er ett frukosttips, såg att många verkade gilla mina nyttigare mattips så här kommer ett till! Tycker att det tråkigaste målet att behöva käka nyttigt är frukost, då vill jag ju helst bara käka frallor med ost och smör på men sådär får jag inte hålla på nu! Istället kan man tex äta vaniljkvrag med blåbär, det är svingott! Köp det stora burken vaniljkvarg från Lindhals, den är jättegod, köp också frysta blådär och tina dom en stund i micron och blanda ihop, det blir verkligen jätte jättegott!  Ett till tips är att inte ha på sig sina absolut finaste dyraste kläder när man käkar blåbär, heeeeh...
 
Händer annars då? Börjar bli ganska uttråkad att ligga hemma och vara sjuk. Ludvig började sin första dag på sitt nya jobb som snickare imorse klockan 07 så jag har varit vaken sedan 05.45 och inte kunnat somna om. Det jag underhåller mig med är att kolla på tv, spana på lägenhetsbyte.se, buda på Tradera och bäddra igenom inredningstidningar. Har turen att ha en av mina bästa vänner som jobbar på en PR byrå som ger mig så mycket tidningar jag kan bära, lucky me!
 
Ikväll ska jag dock på ett event ikväll så måste ta tag i saker som att duscha och sånt innan dess, stressig dag osv haha!
4 kommentarer »
Frida

Fina bilder

Anonym

De är lika mycket socker i en chokladkaka som de är i den stora burken med Lindhals vaniljkvarg :/ Har ja hört. Men aa de är mycket socker i just den kvargen. Men man vill ha kvarg är det bäst att ta en annan sort bara :)

Angelica

(Skitsnack ☝☝, finns ju kvarg med vaniljsmak utan tillsatt socker 😊) äter också kvarg till frukost, funkar perfekt och man står sig länge på det 👌 jag kan dela med mig av ett tips, när man äter just mycket grönsaker till mat och skippar kolhydraterna så tycker jag att det är så gott med varma grönsaker, så man får en varm måltid. T.ex broccoli,brysselkål, rotfrukter i ugnen, perfekt 👌

Sara

Jag tänker också att det är jättemycket socker i den där kvargen! Jag äter den bara som efterrätt :P