Minispa event

Här är lite bilder från eventet jag och Aida var på idag! Var på min fina vän Bobbys "salong" Minispa i Kista galleria och hängde. Det var ett sjuktmaxat event, på dom 15 kvm som eventet typ var på hade han bjudit in sjukt mycket folk och böjd på massa goda grejer, långt över förväntan måste jag säga, men den där killan har ju varit på en del event själv så han vet ju hur man ska göra haha. Man fick göra behandlingar också men eftersom jag blekte tänderna där för typ en månad sedan typ så skippade jag det den här gången, tog dock med mig Aida som gjorde en tandblekning och blev jättefin, ja hon var ju fin innan också men tandblekningen blev verkligen superbra! Åt också gooooodaste grejen ever. En grej med typ nötter och sånt i botten, sen jordnötssmör på det och högst upp mörk choklad (den ni ser på bilden), tänkte först inte ta en men sen berättade Bobby för mig att dom tydligen är nyttiga!!!! Blev helt överlyckling, seriöst det godaste jag stoppat i mig på länge! 
 
Nej men det var iallafall ett jäkligt lyckat event, var lite trött och svettig bara eftersom jag egentligen är sjuk men jag överlevde. Såg att några blev uppröra för att jag varit på event med feber, en person skrev "Härligt, sprid din feber. Hoppas du inte råkar på någon som har andra grundsjukdomar där din feber innebär sjukhus", men asså snälla känner jag... Får skäll för att jag är bland andra människor och är lite förkyld. Kan lugna alla er som mot förmodan också blir uppröra över det här att jag varnade alla jag hälsade på att jag var sjuk så ingen ska nog behöva åka till sjukhus på grund av mig. Hon menade på att folk med cancer som har dåligt imunförsvar kan bli dödssjuka av ett vanligt virus, det vet jag sedan innan då jag också haft folk i min närhet med cancer, jag tror dock inte folk med allvarliga sjukdomar och extremt dåliga immunförsvar faktsikt undviker att gå på events och sånt? Blir aldrig klok på alla udda saker jag får skäll för ibland asså, hahaha.
 
Nu ska vi sova. Ludvig ska upp tidigt imorgon och jag ska iväg på möte. Imorgon tänkte jag visa er den sjuuukt maxade goodiebagen vi fick med oss hem, eller rättare sagt goodiebagsen (4 stycken!!). Var också en snabb sväng i Kista gallerian och letade efter en skjorta innan eventet, så fick med mig lite mer grejer som jag också visar er imorgon. PUSS och sov gott!
1 kommentar »
Anonym

Ha ha, du är så härlig. Du skriver bra och roligt! Fortsätt så!

Svar: Puss!! :D
Aina Lesse