Möte / Lunch

Sådärja! Nu ät jag hemma igen från stan! Var på möte hos dom som sköter min blogg som sagt och det var kul! Som jag sa innan så skulle vi planera lite inför julkalendern och det gjorde vi, det kommer verkligen att bli skitbra!!!! Vi snackade också om det här med Youtube, jag måste verkligen ta tag i det här med att göra videos ordentligt. Jag har inte gjort videos på ett tag på grund av att jag var så jääääkla höga krav på mig själv vilket gör det jättejobbigt. Men idag visade Robin som jag hade mötet med hur vloggar fungerar och att det inte behöver vara så avancerat. Så imorgon mina damer och herrar kommer jag göra min första vlogg, jättespännande ju!!! 
 
Sprang på min gulliga vän Josephine på kontoret också och vi tog en lunch, kul att träffa henne, hon är en sån gullis! Jag hann också ta en sväng på stan för att kika på en halloweendräkt, blev bjuden till Kissies Halloweenfest på Collage på lördag och kommer inte ha tid att pyssla ihop och sy värsta outfiten så försökte hitta något på stan men det gick sådär.. Funderar på att vara skelett som på bilden eller katt, men det känns lite tråkigt om man jämför med saker jag varit utklädd till andra år tycker jag! Någon som har något bra tips?
2 kommentarer »
Anonym

Vart är skelett dräkten ifrån? 😘

Anonym

Jag var en bajskorv ett år. Tog ett brunt lakan som jag sydde som en STOR korv som jag fyllde och virade runt mina höfter och mage typ. Köpte låtsas flugor och sydde på och gjorde stort fluffigt hår med ett diadem med flugor på ståltråd. Så det såg ut som de surrade ovanför. Det blev succé och så mycket Jag hahaha . Sjukt nöjd, bruna tights och tröja också såklart