Spök!

Hej!! Nu är vi framme i dom värmländska skogarna precis vid den norska gränsen. Jag är så jävla jävla jävla jävla rädd. Har fått höra från produktionen att det tydligen hänt massa sjuka saker under natten till idag och imorse, alla sladdar i hela huset var utdragna när dom kom till inspelningsplatsen bland annat. Jag kanske har hittat för mycket på Det Okända nu och bara inbillar mig men jag fick massa konstiga känslor i bilen påväg till huset. Jag fick svårt att andas typ som att något tryckte mot min hals, jag fick ont i huvudet och både jag och Annica kände båda som om vi hade mensvärk utan att någon av oss ska ha mens nu. Tänk om det är alla känslor vi snappat upp från spökena i huset? Nu snart kommer vi vara tvungna att lämna ifrån oss våra telefoner men lova att kolla på oss under natten!! Klicka häääääär för att följa spökspecialen. Har tidsinställt ett inlägg till senare ikväll också så ni vet!
 
Och om jag dör vill jag bara säga att jag verkligen tycker om er läsare. Ludvig, mamm och Kattis älskar er, och älskar resten av min familj. Ludvig måste ta väl hand om Kattis. Mamma du får alla mina pengar, min lillasyster får mina kläder och Ludvig får lägenheten om han inte klär om den med heltäckningsmatta. Ja det var väl det...
 
 
Önska mig lycka till nu!!!
7 kommentarer »
Ainas Mamma

Du får lova att komma tillbaka spöka för Ludvig då om han klär in lägenheten i heltäckningsmatta :)

Nellie

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD!!!!!!!!! Jag kan inte se hela live men till klockan 3 eller nåt inatt kanske och det jag missar ser jag imorgon på repris. Hoppas det händer nåt asläskigt som förra året när Anna Book blev besatt!!!!!!!

Sara

åh! jag trodde jag hade missat det här! va spännande det ska bli :)

Anonym

Hur ser man

Anonym

Hur ser man

Anonym

Hur ser man

Anonym

Hur ser man