TACO

Vet ni vad jag spenderat flera timmar på? Att få hem dom nya Emojisarna till min mobil, blev helt till mig när jag såg att det äntligen fanns tacos, ost, chili och en hörning och sånt, har speciefikt pratat om att jag verkligen saknat ost och chili bland emojisarna senast förra veckan och så kom det som på beställning! DEt som dock var störigt var att det är något knas med min mobil så jag måste typ återställa mitt Apple-ID så fort jag ska uppdatera en app så jag fick börja med det, sen fick jag reda på att man var tvungen att uppdatera hela mobilen för att emojisarna skulle synas, då var jag först tvungen att tömmamin telefon för att frigöra mer utrymme, efter det kunde jag äääntligen uppdatera den och få hem dom. Nu säger min dator att den har slut på minne så nu måste jag hålla på och greja med den också, snaaark!! Allt för att få lite tacos!!!!
 
Tycker verkligen att emojis är världen bästa uppfinning, sms ser lixom så dryga ut nu för tiden när man inte kan skicka smileys, håller ni inte med? Då måste man istället anstränga sig extra extra mycket för att låta trevlig i texten tycker jag! 
 
Nu när vi ändå är igång och snackar om det här tänkte jag visa mina bästa och värsta emojis. Dom i den översta raden är mina favoriter och dom i den undre tyker jag är töntiga! Stör mig något som fan på när folk använder den där med tungan utanför munnen, när i hela världen gör man så? Riktigt töntig! Den där med glorian är också larvig. Den där som skatt-gråter är egentligen inte töntig jag stör mig bara på när folk använder den i fel tillfälle (som att typ använda till en bild gör en grimars men ändå ärsnygg på bilden) oj, heeeeltcrazy du är då, hilarious... Sen tycker jag att dom där hjärtana ihop med det där glittret är töntigt tillsammans cokså, känns lite fjortis typ. 
 
Haha ja det var väl det, nu har jag hackat nog på folks emojivanor känner jag. Nu ska jag gotta mig i min emojitaco!
2 kommentarer »
liamochmelvin.blogg.se

Hahaha, ser precis ut som om det var jag som skrivit inlägget. :D

Sanna

Använder den med tungan ute ibland om något är gott, tänker att den slickar sig runt munnen!