Vlogg Spökspecial

 
Godmorgon!! Kan lova att jag somnade inom en minut från att jag la huvudet på kudden igårkväll och har sovit som en bebis hela natten. SÅ välbehövligt! Här är vloggen från spökspecialen, det är min första vlogg så ni får ha lite överseende med att jag inte riktigt vet vad jag gör och inte lärt mig hur jag ska hålla kameran föratt inte skära av halva ansiktet. PUSS!
7 kommentarer »
Nellie

Du var så himla modig asså jag hade fått panik och typ svimmat! Jag såg från klockan 19 till klockan halv 5 på morgonen....Och jag såg försnacket också. Ska se resten sen! Asså det var så himla kul att se på! :D

Anna

Jättebra vlogg eller vad det heter!! Mer sånt!

Julia

Läste att hela programmet skull gå att se på Aftonbladet. Vet du var och när det går att se?
Med vänlig hälsning,

Erika

Var på frammegården i skillinmark med klassen i 9an, och de va det mest obehagliga stället jag någonsin vart på!! Aldrig vart så rädd i hela mitt liv typ, haha! Var inne i huset sent på kvällen nära midnatt när vi satt med trollbordet och plötsligt hörde vi ett jätteobehagligt läte som att någon hade svårt att andas/blev strypt, alla som satt i ringen kollade på varandra för att se vem de va som larvade sig när vi alla insåg att de faktiskt inte var någon av oss som gjorde lätet, då fick vi panik och satt utanför resten av natten runt en lägereld! Är fortfarande så rädd för det där stället att jag inte ens vågade kolla på spökspecialen ni gjorde därifrån! (Är ändå 6 år sen jag var där) ;) Testade ni trollbordet??

Olivia

Vart kan man se hela sändningen för på Aftonbladet så va det bara massa små klipp eller ett klipp var i 1 timme ungefär men resten är 1 min och 5 min. Eller går det bara att se det där på Aftonbladet? <3

Svar: Det kommer upp på Aftonbladet i veckan :)
Aina Lesse

Jennie

Hej Aina!
Kanske har missat om du berättat om detta tidigare men eftersom att jag älskar skräck och allt som har med de har göra så undrar jag om du skulle kunna göra ett inlägg eller en vlogg där du berättar om spökhändelser du varit med om :) skulle vara jätte intressant!
Kram Jennie

Lilitha Hex

Hej där sötnos. Hoppas allt är bra med dig. Tittade på din vlogg och blev så glad att du råkat filma min häxcirkel när du kom ut ur huset/Frammegården. Själv glömde jag helt bort det hela. Tänkte höra med dig om det är ok att jag lägger upp den i min blogg i kommande inlägg som kommer att handla lite om Spökspecial. Jag länkar förstås till dig och din blogg. Hör av dig. Kram från häxan i Frammegården.