MiniSpa

Här är lite bilder från idag, eller iallafall från ikväll! För ett år sedan ungefär var jag och blekte tänderna på samma ställe och jag har typ haft vita tänder sedan dess, det höll verkligen svinbra så nu när jag kom tillbaka var min färg jag hade på tänderna den näst vitaste på den där tand-färg-mätar-grejen och så var det inte första gången jag kom dit för ett år sedan, najs!!! Efter blekningen var tänderna långt över det vitaste på tand-mätar-grejen och nu känner jag mig helt jäkla as fräsch!! Jag maxade på och körde 3x20 minuter så jag fick sitta ett tag men det var helt klart värt väntan. Passade också på och göra en ansiktsbehandling när jag ändå var där. Hon skrubbade och återfuktade och gav mig världens jäkla ansiktsmassage, såååå sköööönt... Känner mig verkligen sjukt spoiled efter en sån här fix dag men det kan man kanske behöva ibland faktiskt!! 
 
I samarbete med MiniSpa får ni 2x20 minuter tandblekning för 795 kronor om ni uppger AINA795 när ni bokar, ni får också 15% rabatt på valfri behandling om ni inte är i behov att bleka tänderna men ändå vill skämma bort er, det gäller för deras salonger i Kista Galleria, Skärholmen Centrum eller i Fältöversten. Boka gör ni hääääär eller så ringer ni dom på 08-278300.
 
PUSS och godnatt gullisar! Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, gosa ordentligt med Kattis och packa en väska inför imorgon för då åker jag en snabbis till Norrköping en kväll. Hörs imorgon hjärisar!
1 kommentar »
Nästa sida