Brunch

 Der är så typiskt!! Har varit taggad på utgång heeeela veckan och när vi väl gick ut igår så var det inte alls kul!? Var på V och kollade läget men jag tyckte mest att det bara var väldigt varmt och väldigt trångt, plus att det typ var upptänt och jätteljust inne i lokalen, är inte det konstigt? Jag var nog bara alldeles för nykter tror jag. Idag fortsätter partyt, är påväg till Bubbles and Brunch som är typ en dagsfest med brunch och champagne, ja som det låter haha. Jag gillar ju inte champagne men jag är väldigt peppad på brunch. Har skitont i halsen och är ganska trött men det blir nog kul, bara att tagga om! 
 
Hahaha asså min spegel är verkligen pinsamt skitig. Det konstiga är att det bara syns när man tar bild på den, som att kameran fokuserar på allt damm, för den ser lixom inte så skitig ut i verkligheten haha! 
5 kommentarer »
Matilda fritz

Tipstips! Ta lite av vanligt diskmedel och blanda med vatten sen tar du helt vanligt tidningspapper och använder mixen för att torka på spegeln! Använd tidningspapper tills det blir torrt. Du kommer bli förvånad över hur bra det funkar! :) om man inte har fönsterputs hemma liksom som jag hehe

anonym

Snälla, putsa den NU.
Du kommer inte undan, ingen annan gör det. Haha.
Inga prickar nästa bild. Lova.

Svar: HAHA!!! Lovar!!!!
Aina Lesse

Anonym tjej

Kan du göra en underklädshaul och visa hur allt sitter på?

ISA

Aina vad snygg du är!! dagsfest är så jäkla najs med, have fun!

Nikaia

snygg!!