Fuck you

ASSÅ JÄVLA FULA SKITKLÖSTRÄD!! Krigade mig hela vägen till Bromma Blocks vilket tog typ 50 minuter eftersom jag passade på attt gå fel först, köpte reservdelen, krigade mig hem och upptäcker att den är heeeelt fel. Hålet är för stort för den ena skruven oc för litet för den andra skruven lixom? Googlar överallt vad problemet är, fattar inteting, ringer upp djuraffären jag köpte den på och får svaret att det tydligen är en felbeställning på en sak dom inte ens ska ha i sitt sortiment och att jag råkat få just den.Vad är odden? Blev arg och frustrerad att jag höllpå att börja gråta. Känner seriöst att jag skulle behöva en ordentlig kram just nu..
 
Så nu måstejag åka tillbaka dit imorgon och byta den?! Det är lixom jävla katt-trädsgrejer i hela jävla lägenhten just nu och det gör mig så jävla irriterad också. Den är inte ens fin. Jävla fula konstiga grej!!!! Bäst för klösträdet att Kattis gillar det annars åker det ut! Fuck you klösträd!
6 kommentarer »
JUNITJEJ

Så irriterande!!!! Sparka på ett träd!

misshappineess.blogg.se

Vad drygt när sånt händer :/

Maria

Inte för att va sån men känner inte en enda katt som gillar/använder sitt klösträd :( hoppas ditt slit inte är i onödan! :)

anonym

Alla katter jag känner (och det är många) älskar sina klösträd.
Springer upp och ner, älskar att ligga högt uppe i trädet.
Kattis kommer att gilla det.

Svar: Ja jag har samma uppfattning, tror nog att det här kommer att bli bra, hon älskar ju att klättra och hålla på så jag ser inte varför hon inte skulle gilla det ;)
Aina Lesse

Bea

Hej!
Jag köpte ett riktigt fult klätterträd till min katt för ett halvår sedan för 900kr.
Bästa spenderade pengarna någonsin, min katt är så nöjd som när hon ligger längst upp och har koll på hela lägenheten.
<3

Sara

haha älskar att du är så brutalt ärlig, det är hög igenkänningsfaktor i din blogg! alltid när man ska göra något är det krångligt och blir problem, gillar att du visar allt det och inte bara lägger ut de "perfekta" bilderna när allt är klart o fixat utan o nämna hur jobbigt det var o fixa :P