SOV

Så jäkla irriterande!!! Jag var och hämtadeut Kattis klätterträd här om dagen och fick verkligen verkligen kriga för att få hem paketet. Det var skitstort och vägde 16kg, var typ tvungen attt stanna var 20onde meter för att vila och varhelt sjöblöt när jag kom hem. Nu när jag ska montera ihop det så har jag tydligen missat jag måste beställa hem en extra del för att mitt tak är för högt för att den ska passa. Så nu måste jag åka och köpa en förlängningbit till den i Bromma, snaaaark... Skulle kunna beställa en också men det blev verkligen helt kaosigt i vardagsrummet efter att ha packat upp klösträdet och det orkar jag inte med att se på i flera dagar så det är lika bra att ta sig i kragen och åka och köpa en på en gång!
 
Tog iallafall lite bilder på sovrummet till min bytesannons. Jag tror inte jag har visat för er hur mitt sovrum ser ut nu när det är ganska så färdigt? Hittade inga bilder på datorn iallafall men här ser ni hur det ser ut idag, kan lillägga att det är det ända rummet i lägenheten som är prydlig och städat haha.
3 kommentarer »
Mikaela

Vad är det du önskar byta till? Vill du ha större? Mindre men närmare stan? Balkong?

Josephine

Vad fint du har det! Är du intresserad av att få hjälp eller bolla inredning till din kommande bostad? Jag lanserar mitt nya företag som inredare och homestylist i veckan. Maila mig om du är intresserad av ett samarbete.

Bästa,
Josephine Sundström

emelie jonasson

Åh, vilket vacker rum du har.