Störigt!

Asså är det något jag störmig på så är det när man handlar saker på internet och dom inte ser ut som dom gör på bild i verkligheten! Köpte den här guldiga krukan här om veckan och den såg inte alls ut som den gjorde på bilden, där var den lixom guldfärgad på ett härligt vis men i verkligehten ser den typ mörk och tråkigt-guldfärgad ut! Inte nog med det så var man tvungen att handla för minst 200 spänn och den här krukan kostade typ 198 så jag var tvungen att hitta något mer att lägga till för att kunna köpa den, det blev två ljuslyktor jag inte ens ville ha men eftersom dom var på rea kastade jag bara med dom för att få beställa krukan. Först stog det att jag skulle få gratis frakt som ny kund men helt plötsligt försvann det och jag skulle betala 50 spänn helt plötsligt, ja ja ja tänkte jag och köpte den. Nu när den är skitful och fel måste jag betala 50 spänn till i frakt för att skicka tillbaka den, störigt som fan!!!
 
Blä för sånna här hemsidor!!! Någon som har tips på någon annan butik eller webbshop med snygga stora ytterkrukor? Tar emot alla tips jag kan få!
10 kommentarer »
Sara

Varför inte spraymåla den i en finare guldfärg? :)

Kjell

hej, det här är Kjell, en 32-årig affärskille, som har hela Europa, som arbetsplats - favoritstäder: Barcelona, Berlin,
Amsterdam och London. kommer faktiskt just tillbaka från ett besök i Amsterdam. fönsterflickorna vinkade och kände fortfarande igen mig, fniss - DU KAN VÄL TALA OM IFALL
DU FÅTT MITT VYKORT....visste inte att det fanns speciella
klätterträd för missar. vart skulle du vilja flytta ?

Anonym

Mio

Anonym

Mio

misshappineess.blogg.se

Å vad drygt ! men växten var fin :D

Johanna

vad tråkigt!

Anonym

Jag tycker krukan är snygg behöll den.

Anonym

Jotex............

Svar: Precis.....
Aina Lesse

Anonym

Plantagen har mässingkrukor i flera olika storlekar, inte så dyra heller :)

Emelie

Plantagen har flera mässingkrukor i olika storlekar, inte så dyra heller :)