Trädet

Tadaa!! Har varit och bytt den där sista delen till kattklösträdet nu såhär påmorgonen. Ville bara få det gjort så jag var där och typ hängde på låset imorse bara för att få det överstökat. Nu äääntligen är det jäkla trädet uppmonteratoch Kattis ser verkligen ut att gilla det, pjuh!! Tror dock hon måste träna lite på hur man klättrar i det för hon har lixom inte verkat fatta hur hon ska ta sig från "boet" till hyllorna ovanför, dit tar hon sig denom att gå via fönstret istället. Hon har heller inte fattat hur hon ska komma ner från trädet än, hon är jätteduktig på att klättra hela vägen upp men ner är tydligen svårare, sekunden efter jag tog den här bilden trillade hon rakt ner från där hon sitter på bilden, den lilla stackaren! Vi får träna på det helt enkelt! 
 
Kan inte säga att jag älskar det eller att jag gillar vad det gör med vardagsrummet, för det är inte snyggt, men ska man ha en glad katt får man leva med det, känns värt det faktiskt! Får försöka göra det bästa av situationen bara!
7 kommentarer »
Sara

Hej! Funderat på att sluta röka? Jag sutade röka tack vare ecigg har fått en underbar hy och fräschare tänder och mår så himla mycket bättre! Köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , testa denna gången, så värt det! Kram :)

b

varför så högt? jag har bara hälften.

Svar: För att hon ska kunna klättra, plus att många katter gillar att sitta högt upp!
Aina Lesse

Sofie

Inga katt-träd är ju direkt snygga tyvärr, men det här var i alla fall det snyggaste jag sett :D

Ainas Mamma

Schysst jobbat Aina! Kattis ser supernöjd ut!!

misshappineess.blogg.se

Skönt att det löste sig tillslut :)

Sara

Tycker det var helt okej där i hörnan, och gillar att du väljer din katts välmående framför inredingen :) kattis kommer säkert bli bättre med trädet, hon är ju så liten och ovan!

Anonym

vart har du köpt tv-bänken??

Svar: Den är från String :)
Aina Lesse