Morgonslagsmål

Godmogon på er! Asså nu imorse precis innan jag skulle springa hemifrån till jobbet började katterna brottas i sängen. Magkänslan sa att det var ett"skojbråk", att dom lixom bara lekte men det såg så himla brutalt ut. Dom låg lixom och bet varandra och sparkade och slogs pårikigt. Birk låg och pep och det kändes lixom rätt makabert! Det kändes ändå lixom inte som att någon av dom var sur på den andra utan som att dom var på gott humör och lixom superpeppade på brottningsmatch? Jag var tvungen att ringa Annika, Birks uppfödare och bara säkerhetsställa att det var okej att lämna dom sådär? Det var ju det, som jag trodde. Jag måste lixom lära mig att katter och människor är olika, att katter har en egen grej på gång och ett eget språk dom mellan som vi människor kan tycka verka brutalt och elakt men som är helt normlat för dom. Söta är dom iallafall dom små bråkstakarna!
4 kommentarer »
Ellinore

Ja dem skoj bråkar :) men vet känslan när man ser att sina bebisar (katter) bråkar. Jag brukar försöka få dem sluta när man ser att det blir för brutalt känns för hemskt att se på xD
Kram

Maria g

O j blir orolig för lillen hoppas dom blir vänner så fina men bäst du passar så det inte blir för mycket.

Olivia

Haha åh vad söta de är!
Jag har en stor bondkatt på över åtta kilo och när jag skaffade min lilla sphynxkille var jag också rätt bekymrad i början. men du behöver inte oroa dig, de leker bara även om det kan se väldigt brutalt ut. Vi har nu haft vår sphynxkille i två år nu och de leker alltid sådär. Busar, jagar varandra, slåss och sedan går de och äter tillsammans och lägger sig och kelar.

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så söta dom är!