Studentklänningar!

 
Översta raden: HÄR / HÄR /  HÄR - Mellersta raden: HÄR / HÄR /  HÄR - Nedersta raden: HÄR / HÄR / HÄR    
Jag fick en kommentar här om dagen från en tjej (tror jag haha?) som ville ha tips på enkla klänningar att ha på skolavslutningar och sommarfester och sånt. Jag snöade direkt in på att kolla studentklänningar, det är ju så himla kul. Kanske hade en tråkig student men jag tycker oftast att det är roligare att planera saker som tex hur man ska se ut än själva dagen haha. Här är iallafall ett gäng jag hittade, hade jag tagit studenten igen hade jag uta tveka tagit någon av dom här!! Tror favoriten är den längst ner till höger faktiskt? Man kanske skulle köpa den ändå? Vit klänning måste man ju inte ha bara för att man tar studenten ju!! Alla klänningarna är ganska billiga också, tror den dyraste kanske kostar 600 spänn så dom flesta har råd. Jag minns att jag verkligen INTE hade massa pengar i överflöd när jag gick i gymnasiet att lägga på klänningar för flera tusen!!
 
Och kom mer än gärna med sånna här förfrågningar o det är något ni vill att jag ska skriva om! Ibland kan det vara svårt att komma på inlägg och då är det toppen md lite förslag! PUSS!
1 kommentar »
Malin

Hej Aina!!
Jag gillar att läsa om dina DIY-projekt o inredningstips! Gärna mer sånt!!
Skulle även vilja läsa om tips på vad man kan göra i Stockholm, något man absolut inte ska missa när man besöker staden första gången? Tips på bra matställen?
Ha en fin vecka!! :-)