Söndag

 
Heeej och godkväll rarisar! Oj asså, idag har jag inte gjort många knop kan jag lova. Har mest legat i soffan med Kattis och kollat på Teen Mom, det är typ det jag orkat. Fick dock lite panik av att bara ha legat ner en hel dag och såsat så jag tog tag i att flytta om lite här hemma faktiskt. Vet inte om jag skrivit det men har vänt på sängen så den står mot en annan vägg så idag har jag SJÄLV borrat och fått upp tvn på ett nytt ställe. HUR duktigt var inte det då? Tycker typ att det är det svåraste i världen att borra men jag grejade det. Strong independent women som sagt haha.
 
Känns najs att pyssla här hemma faktiskt, är så trött på att bo i ett kaos och lixom inte ha tid att göra något åt det eftersom jag ändå ska renovera och greja med hela lyan. Men tänkte börja måla i köket i veckan faktiskt, måste ju måla väggarna och taket först eftersom dom blivit svarta av röken från elden, sen ska jag måla luckorna och det är jag pepp på! HATAR dock att måla tak, oj vad det är tråkigt.
 
Nu då? Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag, sjukt svårt val, hatar att behöva välja det!! Men ikväll ska jag faktiskt få hem Linas matkasse så resten av veckan kommer jag inte behöva ta några tuffa matbeslut, najs!
3 kommentarer »
Hanna Watson i Kanada

Haha jag låg också i sängen och gjorde nada hela dan igår så nu känner jag att jag måste få lite gjort idag så jag inte slösat bort hela helgen. jag la precis upp en resevideo from SANTORINI på min blogg.. kolla gärna :)

Erika

Jag brukat beställa från mathem... inte matkassar dock utan klickar hem dem varorna som jag vill ha. Exakt som i butiken fast via nätet. Älskar hemkörning av mat!

Anonym

Hej:). Målningen är jobbig men åh så bra det blir!! En fråga.... Duboch Viktor frisk var ju tillsammans för ganska länge sen men nu när han har gått ut med att han är bisexuell så undrar jag om du visste det?
Jag har aldrig tänkt på att han skulle vara det (tycker absolut inte att det är något fel) och blev lite överraskad,. Då undrar jag hur man blir som ex om man inte visste om det... Ni är ju osams som jag förstår så vill egentligen inte "snoka" så här då jag är rädd att detta ska väcka något negativt....