2016

Nu ni , nu kommer en liten obligatorisk nyårslista för att summera upp året som gått!

 
Bästa köpet? Mitt landställe, helt klart!

Vem har du umgåtts med mest? Katterna, men annars Frida tror jag!

Beskriv året med tre ordrenovering, jobb och katter

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? One Dance med Drake för att det var typ en enda låten som spelades när jag var i Miami och This Girl med Kungs, den gör mig på gott humör 

Har du blivit bättre på något? Att klara mig själv, känner att 2016 gjorde mig till en stong independent woman. Har nog inta fattat hur bra jag klarar mig själv förens typ nu.

 
Vad var extra dåligt med året? Att Birk dog och att jag och Ludvig gjorde slut.

Vad var extra bra? Att jag fått resa, att jag fått jobba med något jag verkligen tycker är kul och att jag speciellt andra halvan av året fått träffa så mycket nya människor!

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Jag tror faktiskt inte det, inte vad jag kan komma på haha!

Vilken är den bästa nya vänskapen det här året? Torun, fast hon är väl egentligen inte en ny vänskap. Har känt henne i några år men det är inte förens nu i höstas som vi börjat umgås bara hon och jag, och nu ska vi ju vara i Indien ihop i Januari!!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att Sally kom till vår familj, kunde inte bli bättre!

Vad var din största framgång på jobbet 2016? Hm.. Har inte känt mig så framgångsrik det här året faktiskt. Men det var kul att få programleda Förspelet ihop med Saga och så är det kul att det gått så bra med min casting-jobbs-karriär!

Största framgång på det privata planet? Att jag lärt mig att trivas med att vara ensam, var rädd för det förut!

Vem saknade du? Lite olika, men Ludvig såklart till och från.

Har du haft ett förhållande under 2016? Ja!

 

Vart reste du under 2016? Australien, Singapore, Frankrike, Miami, Dublin och London!

Vad var din största tabbe 2016? Tycker nog inte att jag direkt gjort någon stor tabbe det här året? Kanske att jag tog sönder min TV och dammsugare typ samma dag då? Men annars har jag hållit mig ganska städad och bra haha!

Vilka ser du som de största händelserna under året? Australien, flytten, mitt och Ludvigs Breakup och att Birk dog.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag tänker som jag tidigare skirvit försöka satsa på Youtube igen, måste köpa mig en ny dator först bara så jag kan redigera videos för det kan jag inte på den här!

Tror du 2017 kommer bli lika bra? Bättre, helt klart!!

Vad kommer du sakna från 2016? Ingenting tror jag!

Vad spenderade du mest pengar på? Inredning, renovering, resor och katter.

En bild från när du var som gladast och när du var som ledsnast:

 
Översta bilden är från Byron Bay i Australien. Jag och Ludvig skulle käka thaimat till middag och kom till en restaurang som man fick ta med egen alkohol att dricka där. Vi blev helt till oss och köpte jättemycket konstiga cider och öl och hade det asmysigt där. Det riktigt syns hur glad jag är där tycker jag, bara för lite cider och en phai thai.
 
Undre bilden är från Frankrike i Juni när jag spelade in Fångarna på Fortet. Usch vad jag mådde dåligt den perioden. Birk hade dött, jag lämnade Sverige och jag och Ludvig hade bråkat och pratade inte med varandra under hela tiden jag var där. Jag hade sån jävla ångest inför inspelningen på Fortet för att jag tycker att allt sånt är så jävla läskigt så jag kunde inte sova dom två nätterna jag var där. Jag visste också att jag skulle behöva ta tag i situationen mellan mig och Ludvig när jag kom hem och göra slut. Hade inte Aida varit där med mig hade jag nog legat och gråtit på mitt hotellrum exakt hela resan. Fyfan vad juni var hemskt! 
4 kommentarer »
Nästa sida