Bunny

 
Kolla!! Mitt nya tillskott till familjen, en liten kanin, en liten kanin utklädd som Pikachu till och med. HUR söt är den då? Jag åkte till en av mina favoritbutiker för att köpa mig en liten sköldpadda i en glasburk men kom hem med kaninen istället, kunde inte låta bli. Ett av mina mer random spontanköp skulle man väl kunna säga haha! Inte nog med att den ser ut som Pikachu så är den gula färgen pälsen är färgad i även självlysande i mörkret, så den kommer lysa gult, LOVE IT!!!
 
Jag kan förstå att det här med uppstoppade djur inte faller alla i smaken, det förstår jag verkligen, man gillar olika. Jag vill bara att ni som rynkar näsan ska veta att uppstoppade djur självklart inte är något som görs i massproduktion, den här kaninen blev inte dödad för att bli uppstoppad. Det är inte som att köpa en pälsjacka, att man stödjer pälsindustrin och bidrar till att minkar blir uppfödda i burar och flås levande, nej nej nej. Jag tycker att det är bra att man stoppar upp djur, om djuret ändå är dött lixom, att man inte bara slänger kroppen sen efter man tex tagit köttet ifrån det. Ja då vet ni lite om det haha!
 
Vad tycker ni den ska heta? Känner att det är en HON så har ni något bra hon-kanin-namn får ni hojta!
8 kommentarer »
JUNITJEJ

Så söt!

Josefine

Min systers kanin hette Snövit, min tror jag hette Smulan.

Svar: Gulligt :)
Aina Lesse

Josefine

Min systers kanin hette Snövit, min tror jag hette Smulan.

Allaklockor.se

Så fin!

anonym

Ska jag vara ärlig så tycker jag den ser äcklig ut, men som du skriver alla är vi olika :)

Anonym

Osmakligt på så många nivåer.

Svar: Tycker som sagt olika, onödigt att vara otrevlig?
Aina Lesse

Ann-Sofie

WTF! Så sjukt! Man gillar olika? Jo, det kan man lugnt säga. "Men vilken läskig trädgårdstomte ni har står i trädgården?" "Åh, det är min gammelfarfar - han blev ju inte dödad utan dog av ålderdom så vi stoppade upp honom och målade honom sedan som en läskig trädgårdstomte! Han var ju ändå död liksom"

Svar: Ja jag hade ju själv tyckt att det vore väldigt läskigt med en död-människo-trädgårdstomte, jag fattar din princip men håller inte med där. Jag tycker att det är bättre att göra något med skinnet än att det bara slängs, kort och gott. Men vi tycker olika som sagt!
Aina Lesse

H

Anonyma som kommenterar negativa kommentarer på alla inlägg , om du inte har bå positivt med hennes blogg, sluta läs den