Check!


Tänkte ta en fin bild på mig och Sally mot den nya väggen. Varken väggen eller Sally gjorde sig så bra på bild idag, inte jag heller i och för sig haha! Spännande hur färgen skiftar i så måna olika färger beroende på vad det är för ljus, på bilden ser den lixom turkos ut och det är den inte, lovar.  
 
Nu har jag nog föressten fixat allting inför nyår tror jag. Har varit ute på ärenden halva eftermiddagen så nu har jag nog bockat av allt på min lista. Soldusch? Check! Strumpbyxor? Check! Alkohol? Check! Mat? Check! Dekorationer? Check! Så nu är det nog bara för mig att ta tag i att börja storstäda lägenheten sen är jag mer redo än någonsin.
 
3 kommentarer »
Anonym

Älskar att få se allt du gör med lägenheten! Super spännande verkligen men jag har en fråga, när kommer huset bli stambytt? Ser ut som att det är dags ganska snart?🤗

Svar: Jag vet faktiskt inte när det ska stambytas, frågade min hyresvärd innan jag flyttade hit och dom sa att dom inte hade ett stambyte planerat inom de närmsta åren iallafall. Så håller tummarna att jag slipper det haha ;)
Aina Lesse

Maria

Men dom flesta gör på lättare sätt änn för. Kommer tex hela väggar mm. Tog bara en månad o blev fint. Men var i februari svinkallt. Man fick duscha i baracker på gården o jag halka o slog mej gul o blå.

maria h

väggen ser inte turkos ut på bilden för turkos är ljusblå och de är ju inte väggen