Bra

(Lyckades ta en bild exakt samtidigt som jag slog i min tå ganska hårt, snygg haha) 
 
Åh vad jag har gjort bra saker idag! Har gjort massa ärenden på stan idag och fått så jäkla bra saker fixade. Köpte två halsband att ha på mig på nyår, köpte nya trosor, köpte glödlampor, köpte smink, köpte solkräm, köpte medicin till KattisOCH så köpte jag mig själv en liten julklapp. En ganska fantastisk julklapp faktiskt, ni ska få se vad det är i nästa inlägg. 
 
Ang Kattis så har hon fått ett typ som ett exem på bröstet och magen som hon slickar på. Vet inte vad det kan vara än men veterinären sa åt mig att köpa en tvätt och tvätta henne varje dag + att hon ska ha på sig något så hon inte kan slicka på såret. Klippte till en strumpa att ha på sig i några dagar för att såret ska få vara ifred lite, är det inte bättre förens måndag åker jag nog till veterinären då så dom får kolla på det. Vill lixom inte åka till Indien och ha en halvdålig katt hemma, skulle oroa ihjäl mig!!
1 kommentar »
Anonym

Måste bara säga att tapeten är sååå fin! Å då menar jag inte att du inte är det. Haha. Men tapeten är verkligen ett lyckat val.

Svar: Åh tack vad glad jag blir!! :D
Aina Lesse