Hipster-Kattis

 
Asså jag smäller av så söt Kattis är i sin lilla polo-dräkt,hon klär verkligen i polokrage tycker jag, ser ut som en liten hipster. Det tycker dock inte Kattis själv, hon HATAR att ha på sig den här strump-dräkten jag klippte till här om dagen. Man kan tro att hon bara har den på sig för att hon klär i den men den fyller faktiskt en funktion också, hon har fått ett exem på magen som hon har hållit på och slicka på så det blivit helt rött och sårigt. Så nu får hon ha polo-strumpan i några dagar samtidigt som jag tvättar hennes sår med sårtvätt en gång om dagen, det ser redan bättre ut så det är nog lugnt snart!
 
När hon har strumpdräkten på sig så får hon också för sig att hon är typ rörelsehindrad, eller funktionsnedsatt hörde jag var det rätta ordet. Hon lixom stapplar fram på ett konstigt vis trots att bakbenen är helt fria och frambenen har gott om plats att röra sig i, hon lixom inbillar sig att hon inte kan gå ordenltigt eller något.För så fort man tar av dräkten så går hon normalt igen. Lilla sötingen!
5 kommentarer »
Maria

O Kattis oj vad fin. O bilden på söta Sally igår. Min var livrädd av raketer så låg under täcket o darrande. Tror min ska heta Molly när jag köper kisse. Eller sessan. Gulligt. Kul o få se när din lägenheten är klar. Vad du kommer vara nöjd kram till dej o kissarna.

Ainas Mamma

Sötaste Kattis! Ett sånt litet rardjur hon är!

Maria

Vilket underbart namn rardjur det var fint. Kram.

Jennyfer

Hej! Så otroligt fina katter du har! :D. Visste ej att du var kattkvinna! Det borde Viktoria berättat :P. Min dotter heter Sally och vi båda ÄLSKAR katter! Vi hamnade på din blogg av en slump när vi klickade oss runt på katter och så såg jag att "hon har ju jobbat på baluba!". Kram Jennyfer (med tatueringar och blont och blott hår) som då jobbade på Gift vid första ögonkastet :).

Josefine

Hahahaha 😂 finns så roliga filmer på Youtube där katter har kläder/body/skydd å bara ramlar, välter, lägger sig. Vet dock inte va man kan söka efter. Såg något klipp på fejjan för ett halvår sen kanske. Otroligt roligt!