Mellandags-krigare

 
Åh vad vi har krigat på bra idag trots ganska brutal bakis. Mötte som sagt upp Erik och gick och käkade lunch på MOS och tog sen en ganska stor sväng i butikerna. Jag såg ut som att jag gått igenom sju svåra år men det gjorde typ alla andra i gallerian också, hela MOS luktade typ lite sprit kändes det som av alla som var bakis så det var skönt att inte vara själv om det haha, vi fick ta ett gäng vilopauser ibland också för att klara det. Jag var sjuuuuukt duktig och köpte mig en resväska på rean, äger ingen resväska och jag har varit tvungen att fixa en innan Indien ändå så jag slog till, är sjukt nöjd med den, känns superproffsig. Har typ aldrig ägt en fin resväska, har haft en med ett trasigt hjul som jag lixom fått släpa runt på men nu jäklar känner jag mig superlyxig och smooth med den nya. 
 
Annars köpte jag inget kul, var nog lite för svag för att orka kriga runt och prova kläder och sånt så det räckte med väskan faktiskt. Nu då, nu ska jag nog montera mitt badrumsskåp och kanske måla lite så det blir lite saker gjorda här? Eller så accepterar jag bara att jag är bakis och typ kollar på en dokumentär eller något, kanske blir så!
2 kommentarer »
sofia

vad hände med din kakelugn som du skulle sätta upp? :) älskar alla inlägg om renoveringen

vardagskrönikören

Hej gillar du att skriva? I sådana fall har du möjlighet att skriva på vardagskrönikörens hemsida som gästskribent. Du skriver då en vardagskrönika, vilket är en personlig text som anknyter till en vardaglig händelse/företeelse. Omfånget ska ligga mellan 500-1000 ord. Är du intresserad? Skriv en kommentar på hemsidan vardagskronikoren.blogg.se eller mejla vardagskronikoren@hotmail.com