Nyårslöften!

 
Jag har fundera lite på det här med nyårslöften och börjat slipa lite på mina inför 2017. I flera år har jag haft "att ta dykarcertifikat" på min lista men utan framgång något av åren, funderar på om jag lixom jinxar mig själv med att lova mig det varje år och kanske bara inte ska lova mig själv det mer och bara göra det? Kanske går bättre då? Läste att om man lovar sig själv att typ skänka massa pengar till typ hemska företag som håller på med djurförsök eller tex sysslar med vapentillverkning om man inte håller sitt nyårslöfte och lixom berättar det för alla man träffar så har man större chans att klara sina egna löften. Vet inte om jag vågar riskera det dock, jag är ju som sagt inte jättebra på att hålla mina, vore trist om man skulle behöva ge sina pengar till att döda smådjur!
 
Här är iallafall mina nyårslöften:
- Börja med Youtube igen
- Börja träna boxning
- Vara singel hela nästa år
- Resa till minst ett nytt land jag inte varit i
 
 
Jag MÅSTE börja med Youtube igen, jag vet det och jag ska det trots att jag tycker att det är så himla tråkigt!! 
Jag är precis som alla andra och känner att 2017 kommer bli mitt snygga och hälsosamma år där jag kommer att transformeras till en Victorias Secret-ängel, tror boxning är min väg dit. Måste köpa ett träningskort bara, sen är jag typ VS-ängel. 
 
Jag skulle verkligen vilja hålla mig singel under hela nästa år också. Det har gått bra det här året och jag trvis faktiskt skitbra såhär men jag känner att jag lixom behöver få mitt space ett tag till. Bara för det kommer jag säkert träffa värsta dreamy killen, oooooj så synd haha!
Att resa till ett nytt land varje år försöker jag alltid göra, kommer checka av den punkten redan 4e januri när jag åker till Indien, sweet!
 
Men det är väl ganska rimliga löften va? Vad har ni för nyårslöften?
 
10 kommentarer »
Anonym

Verkar som att spåtanten hade fel i när hon såg dig finna din drömprins inom 3 v. Har det inte gått 3 v sen dess?

Maria

Älskar soltatoo på insta. Små fina tatueringar. Vill göra ett litet katt huvud en liten hare eller kanin o några stjärnor nu gäller det i hitta bra tatuerare. Dom är som små smycken så fina kram.

Viktoria Andersson

http://vichysmode.blogg.se/2016/december/anso-till-team-goteborg-2.html

AK

Jaaaa hurraaa! jag kan bli din singel-coach vetja ❤️👏🏻 Fan va kul vi ska ha, ska lära dig allt jag kan :)

AK

Jaaaa hurraaa! jag kan bli din singel-coach vetja ❤️👏🏻 Fan va kul vi ska ha, ska lära dig allt jag kan :)

Ainas Mamma

Bäst du satsar på en ny dator då innan du infriar nyårslöftet med att börja med Youtube igen. Det är väl själva datorn som är problemet med att göra filmer? :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Det är ALLTID så att man träffar nån när man väl vill vara singel, ser framemot å se om du lyckas hålla dig ifrån det haha :)

maria h

rimliga nyårslöften ja de har du...mitt nyårslöfte varje år är att gå ner i vikt för jag har varit överviktik nu i många år

Ainas Mamma

Maria H -det här kanske är värt att prova? Det är sjukt svårt att hålla Nyårslöften men den här grejen kanske ger dej lite pepp :) Du kan ju kolla om det verkar vara nåt för dej!
http://mittnyarslofte.se/

Anonym

Asså varför ska du börja med youtube om du inte ens tycker det är roligt? För att alla andra gör det haha? Bara för att tjäna pengar? Satsa på sånt du gillar istället.

Svar: För att andra verkar tycka att det är kul att kolla på :)
Aina Lesse