Thowback nyårskyssar!

Godmooorgon! Herregud, vaknade inte förens nu trots att jag somnade rätt tidigt igår, har nästan sovit i 12 timmar inatt! Lika bra, för ikväll ska jag verkligen gå all in, är så himla taggad! Den här dagen kommer ha nyårstema, no shit lixom det är årets sista dag och nyårsafton ikväll men det ska lixom vara nyårstema på bloggen också tänkte jag! Börjar med att göra en liten thowback från mina tidigare nyårsaftonar från när jag var ung och dum, har grävt långt bak i min kära gamla bilddagbok igen, häääär kommer det, håll i er!
 
 
Dom två översta är från 2007 och dom två under är från 2009. 2007 ÄR 10 JÄVLA ÅR SEDAN!!!!!! Helt sjukt!!!! Hur som helst 2007 firade vi nyår hos min tjejkompis, det var väl typ första nyåret jag fick fira hemma hos en kompis utan vuxna skulle jag tro, vi hade iallafall galet kul. Han killen i rosa skjotra hade jag dejtat sommaren innan men dumpat för att han gick runt och kallade mig för "flickvän" till folk. Vi typ hatade varandra men på den bilden ser vi ju ut att komma överrens. Kysste INTE honom på 12slaget, kysste Bea minns jag. 
2009 var vi ju så pass vuxna och erfarna att det där med hemmafester utan vuxna inte var någon biggie. Var på någon random fest som totalt hade ballat ur i, huset var helt förstört, stackars tjejen som hade den festen. Hånglar med min highschool sweetheart Casper på bilden där nere, vi var faktiskt ihop i 3,5 år, mot alla odds haha!
 
 
Överst då, jo men se där! Det är ju jag och Viktor Frisk!! Hahaha! Gud vad det var en random tid i mitt liv, 2013 precis efter Paradise Hotel och hela mitt liv var upp och ner, minst sagt. Men det var ju gulligt ändå, sånt ska man ju också göra.
2014 var jag så jääääävla snygg! Fyfan asså vad jag var smokin hot det nyåret. Var på hemmafest hos Nicole med Thobias och var ihop med Ludvig så fick kyssa Thobias på 12-slaget. Men det var okej, det är väl det man har vänner till, att inte stå ensam på tolvslaget medan alla par håller på och gullar sig. Kommer garanterat typ behöva pussa Erik, Frida eller Aida ikväll lixom, singel som man är.
2015 i Australien i min silvriga ormbyxdress och Ludvig. Det var ett mysigt nyår, kom till Australien samma kväll som nyårsafton. Kom till hotellet, bytte om, gick ut och åt, köpte en flaska bubbel och satt vid vattnet och kollade på världens fyrverkerishow. Helt klart det mysigaste nyåret!
3 kommentarer »
Ainas Mamma

Hahaha, jättekul! Men du kysste väl inte Thobias för att du var ihop med Ludvig? På bild nr 2 ser det ut som två st Pavve -en till höger och en till vänster -någon av dom måste ju vara en annan person gissar jag -den högra kanske? Vem är det?

Anonym

Hahaha Viktor tjernström.... Vilken lirare

Amanda

SÅ roligt med throwbacks, gör gärna fler :D

Gott nytt år Aina<3