270216

Kolla på den här lilla säng-sötingen då! Kan inte hjälpa det men jag vill bara pyssla om henne och skämma bort henne allt jag kan just nu så det blev frukost på sängen för Kattis idag igen. Jag var lite orolig igår när jag var på jobbet för att lämna henne ensam en hel dag, fick massa hemska bilder i huvudet att jag skulle hitta henne halvt livlös men när jag kom hem mådde hon prima, pjuh! Jag kom på att jag kanske gömt att berätta vad läkaren sa om henne när jag hämtade hem henne. Eller egentligen finns det inte så mycket att säga om det, dom har inte en aning om vad det var för fel på henne. Dom hittade ju ingen tråd i hennes mage och dreglandet förklarade dom att det kom ifrån att hon mådde illa, men varför hon mådde illa hade dom inte heller en förklaring till. Konstigt eller hur! Hur som helst är jag så glad att hon är hel och ren och sig själv igen, måste faktiskt rekomendera Södra Djursjukhuset om du har oturen att ha ett sjukt husdjur och bor i Stockholm, det ligger vid Kungen Kurva. Dom var verkligen superproffsiga och hjälpsamma och tröstade mig massor när jag var så ledsen. En tjej som jobbade nattskiftet skrev till och med till mig på Facebook och uppdaterade mig om hur allt gick, så himla snäll!
 
Men nog pratat om det där med Kattis sjukhus-svängar nu känner jag. Idag ligger vi alla tre i sängen och myser såmycket vi bara kan. Bästa mys lördagen!
5 kommentarer »
Maria g

J varit där med min katt hon som blev 18 j det är bra där. Hon har väll inte ätit på någon växt i tror illamående här med att hon ätit något. Nåväl hon är hemma det lilla grynet o det är vi glada för kramis.

Mr Bakom

Bra inlägg!

Josefine

Hon fick ju en spruta att spy av, va det inte den hon mådde illa av?

Hannah

Var sj på akuten med min lilla kisse Madam Berit i helgen för trodde hon svalt en spik, men det hade hon som tur var inte. Blev dyrt men så värt det att slippa oron och verkligen veta att min lilla tjej mår bra <3

Min andra katt Bobby Beer dreglade en hel del i somras men var han pigg i övrigt och då trodde vetrinären att han tuggat på en växt. Svårt att gör nått åt också eftersom han är utekatt. Dreglandet försvann efter ett par dagar, men stackarn var helt dyngsur!

3:e katten Rusiak fick ett grässtrå fast i bihålan på nått sätt så hon svalde, hulkade och spydde var, helt slö och kall var hon med. Men de kunde vetrinären "spola" ur och sen var hon sj själv igen i ett vips.

Många turer till vetrinären blir det med nyfikna katter men katterna ger verkligen så mycket tillbaka. Hemma skulle inte kännas som hemma utan dom <3

Vad skönt att Kattis är hemma och mår bra igen, och att ni får slippa akuten ett låååååångt tag framöver :)

Svar: Nämen oj vilka vildar du har haha men så skönt att det gått bra för alla! Värt varenda krona och minut spenderat hos veterinären, dom betyder ju så mycket för en dom små vännerna :)
Aina Lesse

Malin

Hej Aina!

Jag undrar vad som fick dig att skaffa just en cornish rex? Skulle vara jättekul om du svarar :D Hade varit superkul om du vill skriva lite om det på bloggen^^

Kram

Malin

Svar: Hej!! Hm.. jadu det var en bra fråga som jag faktiskt inte tänkt på innan! Jag och mamma skaffade en Cornish Rex när jag var 12 år gammal och sedan dess har det varit den enda rasen för mig, älskar både hur som ser ut med deras smala kroppar och stora öron men också hur dom är i temperamentet, dom är ju så himla roliga och sociala :D Hoppas att du fick ett svar på den fråga även fast jag inte riktigt kunde svara på den exakt haha, kram!
Aina Lesse