Kattis-ljud

BUH! Kattis är iväg och Ludvig är på konsert och jag är ensam här hemma. Jag har lixom inte varit själv här sedan vi köpte Kattis i Juni, sjukt ju! Jag vet inte om jag håller på att bli galen just nu men jag hör hela tiden hennes så ljud här hemma. Flera gånger har jag hört saker och tänkt "det är bara Kattis som.." men så kommer jag på att hon inte är här, det är så konstigt. Har seriöst hört henna tassa omkring här med sina små klor på parketten flera gånger. 
 
Nu ska jag sova iallafall, vill bara sova bort den här skitdagen så det kan bli imorgon och hon kanske kan få komma hem. På sjukhuset sa dom att dom bara skulle ringa mig om det blev värre eller om det skulle ske några förändringar i hennes behandling (nu hörde jag Kattisljud igen) så varje gång mobilen har ringt har jag typ flugit en meter upp i luften för att jag blivit så nervös!
 
Näe, nu ska jag sova. Puss fina fina ni <3
5 kommentarer »
Ainas Mamma

Kram!!

blomman

Skickar styrkekramar! Tänker på dig o Kattis! Hoppas på snabbt tillfrisknande! Det kommer att gå bra!

S

Håller tummarna för Kattis skulle flippa ur om not av mina djur blev sjuka, du är stark. Kattis kommer hem snart

Maria g

Men ta det bara lugnt jag vet hur det är tänk min blev 18 är o jag hoppas i morgon du får ett bra besked. Kanske hon saknar katt kompis jag vet ej du känner henne bäst mvh maria.

Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Håller alla tummar och tår för Kattis och er. Vet hur viktig ett djur kan vara. <3