Soffmys!

 
Min bebis är hemma!! Det är verkligen en helt annan katt jag har fått med mig hem om man jämför hur hon mådde igår. Igår var hon liten, ledsen, skygg och dyngsur av sitt eget saliv, jag kände seriöst inte igen henne!! Jag var så nervös när jag skulle plocka upp henne att hon skulle vara sådär ledsen och ynklig men hon var precis som hon brukar vara, pigg och glad och mysig!! Jag är så glad!! Nu ligger vi i soffan och tar igen oss, hon sover på min mage där under filten. Dom här dagarna har varit sjukt ansträngande för oss båda två tror jag, har typ haft konstant huvudvärk sedan hon svalde snöret i tisdags-morse! 
 
Vågar inte riktigt ropa hej än den här gången heller, men jag är så glad att hon mår som hon mår just nu och hoppas verkligen att det håller i sig. Bästa Kattis!! 
3 kommentarer »
Mathilda Schöfl

Åh vad mysigt :)

Anonym

Vad sade dem att det kunde vara? :o

frida

Ja håller tummarna för Kattis :) jag har själv en sphynx , första katten i mitt liv o han är världens käraste ! Vi har en gång hamna åka ti djursjukis o ja grät som ett litet barn där nä ja va så orolig.. Men det slutade bra som tur ! Kramas till er