230116

Hej gullisar! Hur mår ni idag? Idag ärret lördag va? Lördag morgon för er? Det är iallafall lördagskväll här nu och vi är tillbaka i Labrador hos min syrras familj och sitter och käkar pizza och dricker gin och tonics och myser. Som man vill spendera sin lördag lixom! Vi har inte gjort så spännande saker idag, det har regnat så vi har mest slagit ihjäl tid med att shoppa, lätt hänt när det regnar. Jag köpte iallafall två träningstoppar, två mobilskal till mig och Ludvig som ser ut som Kattis och ett par tights från Adidas. Ni vet dom där klassiska svarta med vita ränder? Har velat ha såna skitlänge men dom har varit slut i typ hela Stockholm och online i flera månader så jag har inte kunnat köpa dom! Men nu jäklar, är så nöjd!

Ni får en bild på Ludvig från idag när vi var utelåsta utanför min syrras hus tidigare idag innan dom kom hem. Det blev värsta ovädret under tidn vi var utelåsta, blixtr och åska och regn och grejer! Det är dock mitt favoritväder så det var mysigt! 

4 kommentarer »
Rebecka

Känner att jag måste berätta för dig att din text är jättesvår att läsa,jag lär hoppa över texten och bara titta på bilderna,kan du ändra till svart text? kram

Ida

För mig är det svart text. Kollar via mobilen och tycker allt verkar bra :)

anonym

Via datorn är texten ganska ljus och lite svår att se.
Mörkare och kanske snäppet större text skulle säkert uppskattas.
Kanske även radavståndet skulle ökas. Du kan väl testa lite.
Ha en trevlig semester.

Svar: Det ska jag fixa :)
Aina Lesse

Anonym

❤️❤️