250116

Idag har vi roadtrippat 45 minuter söderut, om man kan kalla det för roadtrip när den var så kort, till Coolangatta. Vi bokade ett Airbnb här som har varit SÅ konstigt. Vi fick ett väldigt mysko mail med info kring incheckningen, allt var verkligen väldigt konstigt bara. Vi fick absolut INTE gå in i repceptionen och försöka checka in, vi skulle ta oss till ett parkeringshus, leta upp rätt våningsplan och rätt parkeringslucka där det skulle stå en moppe parkerad med ett lås på, där skulle vi slå in en 4 siffrig pinkod för att kunna öppna låset där det skulle ligga en nyckel. Det var också väldigt tydligt att vi inte skulle träffa henne. Det kändes som värsta actionfilmen eller deckarfilmen eller något med sådär mysko instruktioner. Skitkonstigt! Vi bor lixom i ett vanligt hotellrum i ett hotell fast genom en privatperson från Airbnb. Det känns typ som att hon kanske jobbar på hotellet och hyr ut ett rum i smyg på sidan av. Det är den av alla teorier vi haft som jag tror på mest haha.
 
Vi har iallafall hängt vid poolen på eftermiddagen. Ludvig har någon idé om att man blir brunare av att sola vid en pol än på stranden. Stämmer det? Någon som vet?
 
 
6 kommentarer »
Anonym

Jag har hört tvärt om, att man blir brunare på stranden pga havsvindarna och saltet.

anonym

Tror också att stranden är bättre. Lycka till!

Anonym

Saltet från havet reflekterar solstrålarna mer :)

ISA

haha men uuh, otäckt ställe :O fast fin utsikt, klart värt!

Ida

Man ska ju duscha av sig saltet från havet såfort man klivit upp ur vattnet helst (pga att man lätt bränner sig annars). Solar man där de är öppen horisont så kommer strålningen från alla håll, dvs man kan bränna sig även under parasoll.
Man ska undvika solning ca kl.11-15 då solen bränner som värst.
Så vid havet tar solen bättre. Men kom ihåg att ta solkräm (så ni inte får cancer). Och återfukta huden för att undvika rynkor. Har för mig att om man har typ solskyddsfaktor 15 så ska man smörja in sig varje halvtimme. Är inte helt hundra på tiden där, men ja man ska smörja sig oftare än man tror iaf. Haha

Svar: Bra tips!! Tack :D
Aina Lesse

vanni

hej Aina!!! vill bara säga att du är ur snygg!!! du är en så bra förebild som äter nyttigt o är helt underbar helt enkelt!
och du, u are my goal, så om du inte tycker att det är fräckt att fråga... hur mycket väger du? för du är skit snygg o de vill jag oxkså va!!! puss älskar di