Näst sista

 
Hej allesammans! Hur mår ni? Det är lördagmorgn hos er just nu va? Här är det lördagkväll och vi ligger på vårt airbnb rum på 62 våningen i Brisbane. Vi är så högt upp att vi bor i samma höjd som molnen, dom lixom flyter omkring här utanför fönstret typ, rätt coolt faktiskt! Idag har vi görst haft födelsedagskalas för Maya och sen åkt till Brisbane hela gänget för att gå på museum. När vi kom fram upptäckte jag att jag glömt min kamera hemma hos dom i Labrador en timme bort typ och vi åker hem imorgon. Blev så trött på mig själv att jag höll på att dö. Tog lixom sönder en kamera igår och glömde den andra så jag inte kunde ta några ordentliga bilder på hela eftermiddagen, ville typ ta min trasiga kamera och kasta ut den från 62a våningen ren frustration men jag vill ju inte vara ansvarig för om någon får en kamera i huvudet och dör, så jag lät bli! Tack och lov löste det sig tillslut så jag får min kamera imorgon igen men ändå, snark aså! Det är rätt jobbigt attvara mig, och att vara ihop med mig kan jag tänka mig, med min förvirrade hjärna som bara ställer till det hela tiden! Suck! Stackars Ludvig! Inte nog med att jag tog sönder en kamera igår och glömde den andra idag så är min dator så jävla jävla trasig, typ i upplösningstillstånd. Det går kanppt att blogga på den ens. Det är samma jäkla fel som förra gången där det står att "Startskivan är full" hela tiden trots att jag inte har något sparat på datorn. Var ju tvungen att återställa hela datorn bara för någon månad sedan pga just det problemet och ändå har det inte blivit bättre. Kommer säkert behöva köpa en ny dtaor när jag kommer hem. och en ny kamera. Hmm...
 
Anyways! Vi åke som sagt in till Brisbane idag för att vi ska flyga hem imorgon och för att gå på museum. Men när vi kom fram till museumet stängde det, typiskt det med haha. Här är iallafall en sopig mobilbild från idag, ni får nöja er med det så länge tills jag får min kamera imorgon eftermiddag! Fatta om jag bara bloggade med mobilbilder, vilken sopig blogg det skulle vara då, jag tycker typ att bilderna är det viktigaste haha. Har iallafall haft en så mysig dag och det var så sorgligt att behöva säga hejdå till min syrra och hennes familj, tycker om dom så mycket!!! Vill inte att dom ska bo så långt bort, man kanske skulle ta och flytta till australien ändå?
2 kommentarer »
anonym

Hon ser verkligen ut att beundra Ludvig.
Jättesöt.

z

Min dator pajade och det var jobbigt för alla ställen som lagar datorer kändes så sjukt oseriösa och hade noll koll på hur man bevarar innehållet i datorn. Men efter massa research så hittade jag ett ställe som hette typ Datorhjälp i Bromma, det kostade 1000 kr och tog ett par dagar och nu funkar den. Köp ingen ny och bidra till allt elskrot vi producerar varje år, kolla om du kan laga den!