Sista

Imorse vaknade vi och hade stårlande sol så vi passade på att åka ner till stranden även fast det gick rykten om att det skulle bli en superstorm med åska, blixtar, regn och hagel och sånt. Kände lixom att jag var tvungen att ta på mig min vita baddräkt en gång innan vi åker hem, har inte användt den förut och måste ju passa på. Kommer ju typ inte vara i ett badvänligt land på hur länge som helst som det ser ut just nu.Blir så leeedsen när jag tänker å deeeeet!! Får leva på att jag tvingade Ludvig ta sjukt många bilder på mig idag som jag kan kolla tillbaka på när det känns jobbigt och jag är badsugen!
7 kommentarer »
Erika

Hello! Så jävla snygg baddräkt, köpte likadan fast svart för ett tag sen and I love it så jäkla mycket och vill gärna ha den vita också meeeeen är rädd för att den skulle vara genomskinlig. Du som då både har den och har badat i den kanske kan svara på den frågan? Puss!

Svar: Den var liiite genomskinlig faktiskt, men inte så mycket haha ;)
Aina Lesse

Anonym

Hej var är baddräkterna ifrån? Den vita och den svart?

Svar: Den är från Asos fast jag såg att den inta fanns kvar i vitt, men här är den svarta :) http://www.asos.com/Wolf-Whistle/Wolf-Whistle-Plunge-Swimsuit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5946359&cid=2238&Rf900=4238&Rf989=5061&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black&totalstyles=50&gridsize=3&ctaref=quick_view
Aina Lesse

Emma skoog

Hej jätte fin blogg verkligen:)! Jag har nyss startat min blogg där jag skriver om vad jag gör om dagarna ska börja ge massor av Tipps på super goda smoothies<3 hade varit super roligt om ni kollade min blogg och gillade och kommenterade så skulle jag verkligen bli super glad:)tack i förhan:)

Lanja - www.lanjas.com

snygging!

Svar: Tack gullis!!
Aina Lesse

Anonym

Sjukt snygg Aina!

Svar: Puss!
Aina Lesse

MJ

Fin tjej och fin RÖV! Lite mer string på baddräkten hade ju inte skadat ;)

Emelie

Hej Aina! Jag vill köpa likadan baddräkt som du har ovan, o jag tror att vi har ungefär samma storlek :) Vilken storlek tog du om jag får lov att fråga? Trevlig helg!!