Sjukaste

 Ja men så atte.. Vissa av er har kanske redan sett vad som hänt i tidingen eller på min snapchat men för er som missat det så började det brinna i min lägenhet idag, typ bara några minuter efter att jag skrev senaste inlägget om att flytten var klar. Satt seriöst i soffan i 10 minuter, bloggade, drack lite vatten och så började det helt plötsligt lukta rök. Vi gick ut i köket och där stog kylskåpet i full brand, asså med lågor, riktig eld lixom. Shit i helvete asså!Jag har aldrig i mittlivet varit med om att det börjat brinna någonstans så jag blev så jävla chockad och visste inte vad jag skulle ta mig till. Kasta vatten på elden? Nä det kunde man ju tydligen inte eftersom det var el som brann i kylen. Jag ringde iallafall 112 och bara några minuter senare var två brandbilar och två ambulanser på plats, full styrka bara. Ingen av oss blev ju skadad eller andades in så mycket rök men jag kunde verkligen inte kontrollera mig själv, mina händer skakade och jag kunde typ inte sluta hyperventilera för att jag var så uppjagad. Shit vad sjukt asså. Det hade iallafall blivit något elfel i kylen därför började det brinna, kylen är ju såklart totalförstörd plus att plastmattan i köket också har brunnit så dom kommer både behöva ge mig en ny kyl och frys + riva bort plastmattan åt mig. Försöker se det positiva i det här genom att tänka att både kylen och plastmattan var brutalt fula och att jag ändå ville byta ut, det ska tydligen finnas en fint trägolv under mattan så den tänkte jag ändå riva bort. Blir ju lite win-win ändå haha! Hoppas bara inte min nya hyresvärd tror att jag typ anlagt branden själv för att få nya grejer hahahha, nej men seriöst haha.
 
Inte nog med det så hände två till knäppa grejer, alla proppar i proppskåpet slogs ut så all el försvann och precis när vi skulle börja flytta in grejerna så gick hissen sönder. Jag kan inte sluta tänka tanken att det är något spöke som gör det här mot mig för att den inte vill att jag ska bo här, vet att det låter knäppt men ni vet ju att jag tror på spöken och energier och sånt? Måste säga att jag är liiiiite nervös att sova här ikväll men Kattis är ju här med mig så jag överlever nog, kommer ju säkert ligga och lyssna efter konstiga ljud hela natten. 
 
Är så jäääävla glad att den här dagen äntligen är över. Den har varit HEMSK men är så glad att jag haft mamma, min lillasyster, min kusin och Aida här som verkligen krigat på i SÅ många timmar och hjälpt mig, världens bästa gullisar. Ae, nu ska jag sova, har aldrig varit så trött i hela mitt liv!
 
Vill ni läsa lite mer om branden så kan ni göra det hos Expressen, Aftonbladet och Göteborgsposten hahah.
4 kommentarer »
Nästa sida