260716

Jahooop! Ute på landet igen då för att jobba! Att jobba hela dagarna här ute för att sedan komma hem och packa tills mitt i natten börjar kännas lite, är ganska trött men ändå pepp på samma gång. Det är ju ändå roliga grejer jag håller på med hela dagarna, grejer som lixom kommer bli jäkligt bra så det är ändå roligt. Har dock världens träningsverk i axlarna från att ha slipat, tvättat och målat taket igår men det är bara att fortsätta idag.
 
Dagens jobb är att skrapa bort dom gamla tapeterna och sen måla på tapetstopp på det, imorgon kommer min målarkompis ut hit för att hjälpa till att bredspacka och tapetsera så då måste allt förarbete vara klart. Än så länge har jag inte kommit någon vart, fattar inte ens hur man monterar den jäkla tapetskrapan jag köpt. Om det ens är en tapetskrapa? Aja, får väl krafsa med naglarna i värsta fall haha!
2 kommentarer »
Anonym

Åh har ni köpt stuga?

Svar: Ja, jag och min moster! :)
Aina Lesse

JoTjenaMors

Jag tycker du är beundransvärd. Vilket driv du har. Jag blir helt slut av att bara läsa om vad du har att göra. Dessutom är tak asjobbigt att hålla på med.. Jag är impad av dig. :) Lycka till med flytten. Snacka om att göra allt på samma gång. *s*
Förresten, provade du bikarbonat till naglarna? Jag är en stor konsument av den substansen. Använder det till allt möjligt. Bästa städmedlet ever bl.a Googla bikarbonat. Helt sjukt vilket användnings område det har.

Svar: Hahaha! Åh vad glad jag blir av din kommentar!!
Aina Lesse