Dubbellivet

Nu är jag i bilen påväg från landet för att åka in till Mr.French för att fira Daniel som fyller år idag! Känns som att jag lever världens dubbelliv just nu. Har stått och svettats och rivit tapet i flera timmar, tar en raggardusch, klär på mig ordentliga kläder, dränker håret i torrschampo och sminkar mig i bilen. Kan säga att det inte blev så himla bra, allt blev lite halvdant faktiskt haha. Hade helst bara velat hinna hem mellan men nu blev det som det blev, heeh.. Har lixom färg på händerna, armarna och i håret haha!
 
Är förövrigt så jäkla tokstressad över allt jag ska hinna med innan söndag. Har ringt runt som en dåre idag för att boka flyttfirma, flyttstäd, adressändra och säga upp autogiron och sånt. Shit vad grejer det är att göra som man inte tänkt på! Just nu känns det typ som att mitt dygn har mer än 24 timmar, eller jag hade iallafall önskat att det var så. Direkt efter middagen måste jag hem och fortsätta packa! Jeeeesus!!!!
3 kommentarer »
Veronika

tror vi är många, som skulle vilja att du svarade på Kjells
brev den 25/7 om huset - dvs om du har tid..

Maria g

O när du berättade om forma vita o läpparna skrev du fråga gärna o i frågade men fick inget svar det känns tråkigt kramis.

Svar: Vad var det du undrade över dom? :)
Aina Lesse

emelie jonasson

Inte lätt att leva dygnet fullt ut :) hoppas du får lite fritid snart. Äta en glass i solen är nyttigt de också.

Svar: Så sant haha! :)
Aina Lesse