KLAR!!!!!

JAG ÄR KLAR!!!! Asså det här har typ varit bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, det är helt sjukt otippat jobbigt att packa, jag har ju lixom bott här så många år att jag bara samlat på mig grejer helt utan att ha haft koll på hur mycket det blivit! Trodde jag skulle klara mig på dom typ 12 kartongerna jag hade från början men nu när jag var klar var jag minst uppe i 25 typ. Om jag tyckte att jag hade kämpat på hårt i veckan är det inte ens i jämförelse hur hårt jag kämpat senaste dygnet, la verkligen i en helt ny växel för att hinna klart!
 
Är så jävla glad att den här biten är över. Nu återstår bara själva flytten imorgon som säkert också kommer att bli jobbig men nu är iallafall första etappen över! Har dock lyckats städa bort min kamera någonstans i flytten och kan för mitt liv inte hitta den så måste blogga med sunkiga mobilbilder tills den kommit fram, snark! Men vi får stå ut! Heja, nu ska jag fira!!!
2 kommentarer »
Anonym

Aina, förstår in det är en lite privat fråga och du måste inte svara. Bara nyfiken på hur de känns att flytta ensam nu? För visst skulle de egentligen vara din och Ludvigs lägenhet? Hur mår du

Johanna

Bra jobbat! 😄 Sjukt jobbigt att packa.. Iom mina flytter har jag även passat på att rensa bland allt 😂 Himla jobbigt men SÅ gött när det är klart!

Ska bli så kul att se hur du får det i nya lägenheten! 💗