Mitt i flytten

Åååååhh... Jag vill bara ha söndag kväll nu nu nu så allt med den här jäkla flytten är över!! Har varit peppad på att flytta så himla länge men är så satans stressad över hela grejen. Jag trodee typ att jag hade kommit ganska långt med packandet, så kom Erik hit på middag och typ sa "oj du har ganska mycket kvar", asså inte på ett elak sett haha. Hade tydligen lite dålig självinsikt när detkom till packandet, jag tänkte att det typ var lugnt och att det i princip var klart med mest stora grejer som ändå inte kan packas ner i lådor? Så var det kanske inte ändå? har panikpackat sedan Erik åkte hem och exakt nu ser det ut såhär - mysigt.. Vad tror ni bara av att döma från det här rummet, tror ni att det är okej? Grejar ajg det här imorgon eftermiddag så det är klart lördag förmiddag?
7 kommentarer »
Annis

Har du ingen som hjälper dig😢?

Ajli Müller

det ser ju helt klart ut, det där gör man på ett par timmar, särskilt om du kan muta en kompis att hjälpa. När jag flyttade sist så lade jag upp på facebook att jag bjöd på en "flyttöl" per låda de bar ner. Alla vänner dök upp och ändå tog de bara en flyttöl tillsammans med mig istället för flyttsnylta. BRA JOBBAT!

Anonym

Tycker också det är konstigt att inte dina vänner eller familj hjälper till med flytten..:/

anonym

Försök att få allt smått i kartonger, det går fortare att flytta en kartong, än att bära en massa påsar. Så mycket som möjligt i kartonger, dom staplar man på varann. Tips från en som flyttat några gånger. Lycka till !

Maria g

O tänk på o inte sätta för mycket i kartongerna. J gjorde nämligen det i form av massa böcker. Så när en kompis skulle lyfte den det gick inte nu kan jag skratta åt det men glad blev hon inte.

Ainas Mamma

Kära Anonym! Vi kommer på söndag och hjälper Aina att bära, oroa dej inte.

Ellia

det är stressigt med flytt däremot är det något som verkligen ger en känsla av "ny start" i livet :)
Lycka till