Träffad

Godmorgon, eller god förmiddag kanske man ska säga klockan är ju ändå snart 12! Började morgonen med att fortsätta packa ihop köket, när jag stog och svepte in alla glas i tidningspapper kom en artikel upp där dom hade intervjuat Arga Snickarn Anders om att renovera på semestern med rubriken "Renovera inte sönder semestern", kände mig ganska träffad där faktiskt hahah. Den här veckan har verkligen varit helt sjuk, har aldrig varit så effektiv i hela mitt liv som under dom senaste 5 dagrana med renovering ute på landet på dagarna och att packa ihop lägenheten på kvällarna, det har verkligen varit helt knäppt. Det känns typ som att mitt dygn har haft mer än bara 24 timmar med tanke på hur mycket jag gjort! Börjar jobbet igen på måndag och ser typ verkligen fram emot det bara för att jag vet att den värsta stressen kommer vara över då, kommer troligtvis dock inte känna mig ett dugg utvilad men vila får man göra när man är död eller något!
 
Såg att folk frågat mig varför jag är helt själv i mitt packande och flyttande, varför mina vänner och min familj inte hjälpt mig? Det finns lite olika anledningar till det; 1. Jag tycker det känns svårt att sätta folk i arbete när det kommer till att packa, hur ska dom veta vad som ska packas och vad som ska slängas och sånt? 2. Folk har semester och är bortresta och annars jobbar ju dom och har fullt upp med det, 3. Jag är ganska dålig på att be folk om hjälp, har dock full arsenal med vänner och familj på söndag när själva flytten är så då kommer jag inte vara ensam.
 
Då vet ni det, en kombination av att jag är ett kontrollfreak och att jag har svårt att be om hjälp haha!
5 kommentarer »
anonym

Börja för allt i världen inte med lägenheten, låt den vara.
Ta med dej en solstol till skärgården och njut av solen och vattnet ett tag. Renoveringen finns kvar. (Haha)

Maria g

Håller med anonym njut av vädret. Fast ska jag säga på mej skulle det klia i händerna på o få allt färdigt hihi.tänk om söta Kattis kunde hjälpa till kanske måla lite med svansen jag skojar.!!

Ainas Mamma

Vi kanske hinner börja hjälpa dej att packa upp lite på söndag? Grejer som ska in i köksskåp och sånt. Vi får se hur det går!
Jag behöver inte ta med skruvdragaren eller hur? För du har en egen :) julklappsskruvdragare

FrökenTV, bloggen om tv och film

är inte det där södra roslagen? visste ej att du bodde här ute ;p

Maria g

J nyfiken vart huset ligger någonstans??