Vitt och "vitt"

Nu ska ni få se en annan del på huset som jag inte är säker på att jag fotat och lagt ut här innan! Känns som att jag bara fotat ena sidan av vardagsrummet hela tiden men det har varit för att det är där vi hållit på och gjort mest grejer. Nu har fokuset riktats bort från den delen av huset och mot hallen och toaletten! Idag har jag gjort saker som typ inte heller syns att man lagt ner tid på. Har målat taket i båda rummen + att jag målat listerna kring fönstret i toaletten och listerna kring dörren mellan rummen. Allt dethär ska ju målas minst ett lager till men redan nu ser man en sån jäkla stor skillnad om man jämför dom målade listerna mot dom omålade, kolla bara listera som är närmst i bild, tyckte dom var vita tills jag målade dom andra och u ser dom helt plötslig ljusgula ut. Sjukt! 
 
Men visst börjar det bli fint? I helgen kommer toaletten tapetseras, ska bli så kul att se hur det blir!!
5 kommentarer »
Alicia

Ni är jätteduktiga! Det ser väldigt fint ut och stor skillnad på vitt och vitt :)

Hallonhanna

Så sjukt roligt att följa dig i detta :) det härliga med din drömlägenhet, och absoluta kontrasten i en gammal sommarstuga på landet. Ägandeperfektion! 👌🏻

Maria g

Innan du flyttar om du inte vill ha med anden ta en stund på kvällen o be den stanna kvar i lägenheten. Kan ju vara en som varit innan du flyttade in. Eller någon som vill ha kontakt. Det visar sej i den nya lägenheten. var inte rädd men bestämd o vänlig om du inte vill den följer med. Lyssna på ditt hjärta hur du känner Ang det. Jag känner ej att det skulle vara något elakt. Tala gärna högt hur du känner innan du ska sova. Bara du kan veta hur du känner ang det. Lycka till.

Maria g

Sånt här är nog mer vanligt än man tror. Du är ju en öppen person o det gillar dom som vill ha kontakt. Jag har nästan vant mej det är i perioder. Blir det för mycket säger jag ifrån o då blir det lugnt. Skulle jag upptäcka något som känns dåligt ska man söka hjälp. Annars ser jag det som positivt. Men den gåvan o besöken ja det tar ett tag o uppskatta dom. Kan framöver Maila till dej om du vill höra lite mer. Men har nu fullt upp. Krama kattis o har man ett gott hjärta ja då är allt bra o det har du.

Kjell

tack snälla du för att du ville svara på mina frågor om
huset (25/7)- trodde du hade glömt - var försiktig när du
går på toaletten, så du inte brinner upp, fniss...
tycker du är jätteduktig, lycka till, det kommer att bli ett
jättefint hus...