Vuxenpoängen slår i taket

Jovars här ute knallar det på. Har ÄNTLIGEN målat klart taket, supernoggrant också. När man kommer in i ett rum tänker man ju inte så ofta "åh vilka fint målade tak", men det ska jag fan i mig börja uppskatta från och med nu! Helvete vilken tid det tagit att få ordningpå taket. Har ju först slipat det sen tvättat det sen målat det tre gånger och ändå ser det bara ut som ett vanligt vitt tak! Åh! Jag uppskattar det iallafall väldigt mycket och tänker skänka det en tanke varje gång jag kollar på det bara för att jag lagt så otroligt mycket tid på det!
 
Blev så trött på att måla efter att ha gjort taket och träväggen att jag var tvungen att ta en paus från målandet och klippa gräset istället. Hur vuxet är inte det då? Att klippa gräset på eget initiativ? Det bara haglar vuxenpoäng över mig just nu, behöver typ paraply innan jag råkat gått och blivit pensionär.
3 kommentarer »
Ainas Mamma

Hahaha!

anonym

Du är helt underbar..inget stoppar dig..du kommer klara dig bra i livet..häls. gammal tant :)

Svar: Vad gullig du är!!!
Aina Lesse

Nikita

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se