Forma Vita

 
För snart en månad sedan var jag hos Forma Vita och gjorde min årliga upp-piffning. Jag fyllde läpparna och provade också att fylla i nasolabialvecken, dom där vecken vid munnen som jag verkligen har komplex för. För några månader sedan gjorde jag ju ett inlägg där jag visade vad jag brukar göra när jag redigerar mina bilder här på bloggen, en av grejerna jag alltid redigerar bort är vecken vid munnen så ni kanske inte tänkt på dom men bilden högst upp visar ganska bra hur dom kunde se ut. Det var något som jag själv tyckte fick mig att se gammal ut så jag är verkligen så himla glad att jag tog mod till mig och fixade dom, är ju så spruträdd ni vet! Fyllde iallafall i dom med 1 ml Teosyal RHA 2, vet inte exakt vad det står för men vill ni ha samma så är det så det heter.
 
Munnen då? Den lixade jag ju också. I vanlig ordning gjorde vi ju "Heartlips" metoden. Man fäster ett snöre mellan framtänderna i mitten och drar det ner över underläppen så att de "delas upp" i två delar lixom. Därefter sticker dom in nålen vid mungipan och för in den hela vägen till där snöret är spänt och fyller precis vid strecket vilket gör att själva "heartlips" formen blir till. Fattar ni? Lite svårt att förklara haha! På överläppen fylls det bara som vanligt utan snöre fast också genom mungipan vilket gör att man slipper massa stick över hela läppen vilket är bra om man är spruträdd som mig + att det blir mindre risk för blåmärken. Jag hade 1ml Teosyal Redensity 2, det är en filler som inte gör läppen så mycket större utan mest återfuktar och lixom slätar ut den. Alla dom där små rynkorna och veckan som man har på läpparna annars slätas lixom ut!
 
Är iallafall otroligt nöjd efter det här besöket också, som vanligt asså! Alla dom här bilderna i inlägget är oredigerade så ni verkligen kan se hur det ser ut. Vilken skillnad va? Vecken är ju borta! Bästa Dr.Calle!
 
Sen i vanlig ordning så burkar jag alltid få kritik så fort jag fyllt läpparna där folk säger att jag är en dålig förebild och att jag var finare innan jag gjorde dom. Så för det första så har ingen nämnt något om mina läppar (Jo IDAG fick jag faktiskt en kommentar om att dom var för stora, det var första gången haha, men håller med om att dom såg stora ut på den bilden), att jag ser ful eller annorlunda ut under den här månaden som gått sedan jag gjorde dom, säger någon det nu så antar jag bara att det är för att den vill ge mig kritik. Och kring det här med att vara en dålig förebild så är man faktiskt inte en dålig person bara för att man väljer att rätta till saker med sitt utseende vilket folk verkar tro. Fillers bryts ner av kroppen och försvinner, det gör inte tatueringar tex, vilket jag faktiskt tycker är värre att göra än fillers men man kan ju såklart tycka olika om det. Och jag vill såklart inte få småtjejer att få dåligt självförtrende eller ändra på sitt utseende på något vis. Ni som läser min blogg vet ju att jag titt som tätt tipsar om saker kring skönhet som att göra fransarna, gå till frisören, solduscha och sånt, bara för jag gör sånt betyder det självklart inte att man är ful eller sämre om man inte gör det. MEN, är det något man stör sig på och har gjort länge (som mina veck vid munnen) så tycker jag att man har all rätt i världen att fixa det, kör hårt bara!
 
Ja det var det. Har ni några frågor kring det här är det bara att fråga på! 
7 kommentarer »
Anonym

Alla har rätt att göra som dem vill meen tjejer som fyller läpparna får ett visst utseende som jag personligen bara tycker ser sjukt, fult och konstigt ut tyvärr..förstår inte att alla inte ser så onaturligt det ser ut. Naturligt är vackrast...tycker din smilrynka bara är charmig...men som sagt du gör som du vill:)

Mathildalindblad

Sjukt bra skrivet i slutet 💕 all kärlek till dig

Maria g

Ja undrar vad kostar läpparna o fixa det vill jag göra har hört att många går dit du går jag tycker det blev fint.

Anonym

Så trött på att höra att " du är ingen bra förebild". Måste man vara det bara för att man varit med i tv? Tycker absolut att unga kan se upp till dig TROTS lite fillers. Man gör vad man vill med sin egen kropp så länge det ej skadar andra. Föräldrar som säger så anser inte jag vara några bra förebilder. Nu är mina 2 flickor fortfarande små men hade de haft dig som deras förebild då hade jag bara varit glad . Du är vacker, down 2 earth, rolig . Bry dig inte om bittra människor, dem finns det tyvärr för många av nu förtiden 😡

Fyrtiotaggare.com

Hm att fylla i dessa veck har jag inte ens tänkt på att man kan. Hur länge håller det sig? :)

Anne

Tycker att var och en gör som de vill med sin kropp och ansikte. Man kan inte hela tiden tänka på att man har yngre läsare som man är förebild till. Då skulle ni bloggare inte kunna göra något här i livet. Och som du skrev på Instagram, ingen har reagerat eller skrivit något på 3-4 veckor men nu när de fick reda på att du gjort läpparna DÅ gnäller dom.
Tycker du är jättefin.

Anonym

Jag har inte heller tänkt på att man kan fylla läpparna där, och absolut inte att man kan se gammal ut av dom? För mig känns det verkligen märkligt! Du är inte gammal, bara superfin!
Bra att du övervann din spruträdsla!