Måndag? Måndag!

Godmooorgon! Kom till jobbet idag och insåg att jag inte visste vilken dag det var. Skulle jag fråga mina kollegor om dom haft en trevlig helg? Är det ens måndag? Kollade i kalendern och såg att det faktiskt var måndag ändå, pjuh. Har lixom varit långledig men ändå hoppat in och jobbat några dagar förra veckan och sen blvit långledig igen vilket gjort att saker blivit totalt omkastade i mitt huvud. Men det är måndag idag, punkt slut. Ny vecka och nya tag. Det känns bra!
 
Det är en jätte jätterolig och spännande grej som jag är mitt uppe i som jag verkligen vill berätta för er om men alla papper ska skrivas på i veckan och jag vågar lixom inte ropa hej innan allt är påskrivet och klart! Ska iallafall åka och fixa en grej till den där hemliga grejen efter jobbet idag, sånt gillar jag, att fixa. Hemlig jag känner mig haha!
 
Nu ska jag ta tag i att ringa runt till lite fler unga och bortskämda kids som sökt till programmet. Hej hej!
2 kommentarer »
Anonym

Hoppas du får en bra dag💛
Tycker du verkar vara en så Go/ vacker person och väldigt mån om dina vänner. Följer inte många bloggar men har fastnat för din för du är så " vanlig", och då menar jag inte i en negativ ton utan du är dig själv medans många andra förskönar ALLT i deras bloggar😋
Du verkar vara en person som alla tycker om💖

Svar: Åh vad du är gullig, blir jätteglad av din fina kommentar! Det är exakt så jag vill att folk ska tycka, att jag är vanlig, typ som att läsa sin grannes blogg, för det är ju exakt så det är :)
Kram <3
Aina Lesse

Maria

Hej SötaAina...

Hoppas din måndag är fin.
Oh att du mår bra i förhållande till allt.
Ta inte detta fel nu, men snälla tänk på läpparna, jag tror du börjar bli storleksblind.. du är såå vacker med lite mindre läppar, det börjar se illa ut :/ Bara en liten påminnelse!

Svar: Hej! Vet du vad, på den här bilden håller jag faktiskt 100% med om att dom både ser för stora och lite stela ut. Lovar att dom inte ser ut sådär i verkligheten, du får kika på mina andra bilder så kan du se :)
Aina Lesse