Spök Birk

Idag tog jag äntligen tag i en grej jag skjutit framför mig ett tag, att åka till djursjukhuset för att hämta upp Birks aska. Kändes jättejobbigt att åka dit igen men känns samtidigt extremt skönt att ha det gjort, åh asså! Man hade tre veckor på sig att hämta ut askan, efter det slängs den, var skitstressad över att han kanske skulle ha råkat bli slängd men tack gode Gud så var det inte så. Det här brevet kom lixom mitt uppe i allt när saker kändes så jävla jobbiga med Ludvig och precis skulle åka till Frankrike så känner att jag hade lite dålig koll på hur lång tid som hade gått!
 
Känns så sjukt att Birk ligger där i. Att han ena dagen var en frisk och pigg kattunge för att sedan vara aska i en låda. Känns lika svårt att tänka på som att tnka på rymden för mig, svårt att greppa lixom. Birk asså, min lilla lilla svartvita älskling.. Åh vad jag blir ledsen av att tänka på honom och hur allt blev..Det gör fortfarande ont i hjärtat, fysiskt ont asså. Å andra sidan vill jag ändå känna saker när jag tänker på Birk, det gör lixom att det känns som att han aldrig kommer att bli bortglömd, vill lixom inte tänka tillbaka på honom och typ känna mig bedövad? 
 
Hur som helst så ska han få världens finaste urna att vila i, funderar på en grön burk/ask i marmor. Vill inte packa upp askan och urnan och det innan flytten så än så länge får han stå såhär i lådan men när vi kommit till nya lägenheten så ska han få en superfin hedersplats där hemma. Jag hör ju fortfarande hans små fotsteg och ljud här hemma och det gör mig lite nervös att vi ska flytta härifrån och att han inte ska följa med, men nu när askan är med så kanske det gör att "Spök Birk" hänger med också. Hoppas det, är Spök-Birk den Birk jag kan få så är jag glad för det. Bara jag kan få känna av honom på något vis så är jag glad <3
 
 
Åh nu gråter jag!
7 kommentarer »
Maria g

Ja men en dag tänker du på honom o då gör det inte lika ont. Det är ju så när någon man älskar går bort att i början gör det ont. Vi saknar ju dom vi haft nära. Ha det fint.😇😇

Ainas Mamma

Älskling! :(

Josefine

Fina Aina! Du är en kämpe ❤️

Anonym

💛💙💜💚❤️💛💛💜💚❤️🐱😢💐

Anonym

Åhhhh❤️❤️❤️❤️Lider med dig, men snart blir det lättare!

Marie

Vet hur det känns, fick göra samma sak för 3 år sedan, med min Smulan, 15 år blev hon, full av cystor så jag lät henne somna in. Och har nu ett litet altare på en hylla i mitt vardagsrum, med urna, ljus, foton, favvoleksaker, hennes lilla filt som en duk lixom m m.
Ta en titt om du vill
http://shaminelle.blogg.se/2013/june/nu-har-du-fatt-komma-hem-igen.html

Johanna

😔💜

Såg en fin ask i grön marmor på Lagerhaus här om dagen, men det kanske inte alls är en sådan modell av ask/burk du är ute efter..